Hur man modifierar teckensnittstil på Android -prylar [Root]

Android förstås för sina personaliseringsförmågor samt tillämpning av anpassad teckensnittstil är en av de viktigaste sakerna för att ge din Android en speciell känsla. Här är en lista över Android -teckensnittstilar med steg för att modifiera teckensnittstil på Android -enheter.

Android, Stock Android, är inte extremt anpassningsbar i motsats till den framstående förståelsen att Android är extremt anpassningsbar. Mycket av Androids personalisering kommer från tredjepartsdesigners som upptäcker metoder för att utnyttja specifika delar av det. Google bryr sig inte mycket om personalisering så bra som det är uppenbart av exakt hur massor av Android -uppdateringar fungerar mot anpassning. Genom exakt hur Stock Android fortfarande inte har en stilmotor. Praktiskt taget alla Android -OEM -tillverkare som använder en hud ovanpå Android Supply One. Vissa som Samsung gör det möjligt för individer att snabbt modifiera systemteckensnitten. Om du inte har en av dessa enheter måste du främst vara beroende av rottekniker för att ändra teckensnitt på din Android -enhet.

Idag kommer att använda rot för att göra modifiering saker mycket troligtvis att resa safetynet. När det är gjort kan du inte använda Google Pay, Banking Apps, Netflix, Snapchat eller någon typ av liknande appar som inspekterar för det. Lyckligtvis har designerområdet kommit med metoder runt det också liksom svaret är Magisk Systemless Framework. Så länge din gadget är förankrad med Magisk kan du göra en hel del saker inklusive att ändra teckensnittsstilen på din enhet. För dem som fortfarande är oinformerade av Magisk, här är allt du kräver att förstå om det.

Vad är Magisk Manager såväl som exakt hur man använder det?

Installera Midnightcore Magisk -modulen

Om du har en gadget som är förankrad med Magisk, kommer du också att ha Magisk Manager -appen installerad på den. Magiskförvaren har en modul som heter Midnightcore. Det gör det möjligt för individer att systemlöst modifiera bootanimation, teckensnittstilar samt systemljud. Vi har redan täckt modulen, dess funktioner och exakt hur du kan ställa in den. Om du inte förstår exakt hur du kan bläddra efter en Magisk -modul i Magisk Manager -appen samt ställa in den, kan du inspektera den guide som är länkad nedan.

Hur man ställer in Midnightcore Magisk -modulen

Installera en terminalapp

En nackdel med Midnightcore Mod, om du vill ringa det så är det att det inte har ett användargränssnitt. Om du vill använda den kommer du att kräva att du ställer in en terminal -app som låter dig köra terminalkommandon. Det spelar ingen roll vilken terminal -app du använder så att du kan använda allt du gillar. Vi har kopplat några av de framträdande terminalapparna som du kan ställa in från Play Store gratis.

[GooglePlay URL = ””]
[GooglePlay URL = ””]
[GooglePlay URL = ””]
Relaterat inlägg: Installera 1000+ teckensnittstilar [APK] på Samsung -prylar (nougat såväl som Oreo)

Ändra teckensnittsstilen på Android

Oavsett vilken app du valde för att installera, introducera den nu. Skriv in det uppfyllande med kommandot i appen såväl som tryck går in för att köra den.
su

Ovanstående kommando används för att förvärva rotåtkomst. Du kan bli ombedd att ge Root Gain Access till appen när du kör kommandot. Därefter introducerar du vinst till midnightcore -modulen genom att ange kommandot uppfyllande.
midnatt

Det är exakt hur du kommer att kräva att introducera modulen varje gång du kräver att modifiera teckensnittsstilarna eller göra något annat.

Du måste nu vara i den primära menyn i Midnightcore -modulen. Här har du olika val som du kan utforska. Med tanke på att vi funderar på teckensnittstilar idealiska nu, typ 1 i terminalen och tryck på Enter. Du kommer sedan att få en lista över alla teckensnittstilar som ingår i modulen.

Teckensnitt Förhandsvisningar
Eftersom detta är terminalen är det omöjligt att se en förhandsgranskning av teckensnitten. Det kan bara visa dig teckensnittsstilnamnen här. Du kan inspektera alla förhandsgranskningar av teckensnitt genom att kolla in den här länken.

Missa inte: Exakt hur man konverterar mediedata med hjälp av FFMPEG såväl som TERMUX

När du har siktat på ditt föredragna teckensnitt skriver du bara motsvarande nummer i terminalen och tryck på Enter. Modulen kommer sedan att fråga om du vill spara teckensnittstil offline, typ 1 samt tryck går in för att spara den offline.

När vad som helst görs, återställs du till den primära skärmen på mod. Du kan nu stänga terminalsamlingen genom att dra ner meddelandeskuggan samt välja utgång eller nära terminal på terminal -appens anmälan.

Starta om din enhet.

Det är allt! Du har effektivt förändrat teckensnittstil på din Android -enhet. Om du någonsin vill ta tillbaka dina standardteckensnitt, bara få tillgång till modulen från terminal -appen igen såväl som på den primära skärmen, gå in i R.

Läs Nästa: 50 Finest Apps för rotade Android -enheter

Back to top