Airplay 2-aktiverade Sonos One Wise-högtalare är 20% rabatt idag [vanligtvis $ 183,22]

Du kan hämta ett AirPlay 2-aktiverat Sonos One Wise-högtalare för en kostnad på bara $ 146,58 istället för de typiska $ 183,22. Detta är endast ett begränsat tidserbjudande.

Amazon fortsätter bara att döda det med erbjudanden bäst nu, såväl som från att komponera säljaren erbjuder en fantastisk 20% rabatt på majoriteten av dess lagringsanläggning. Det är produkter som har återlämnats av någon anledning, allt till små defekter till att bara vara oönskade. Det innebär att du ofta kan plocka upp några öppna lådor, som nya, för en stjäla. Lägg till 20% rabatt, liksom det finns några äkta fynd att ha. En av dem som fångade vårt öga är en Sonos One -högtalare för bara $ 146,50.

Sonos One -högtalaren är en fantastisk alternativ till något som HomePod eftersom det också ger fantastiskt ljud. Skillnaden just här är dock att Sonos One stöder Amazon Alexa, så förmodligen har de mycket bättre kloka funktionerna utvecklats i. Par som med alla fantastiska musiklyssningsfunktioner som Sonos redan utvecklar till sina högtalare såväl som det är ett äkta fynd.

För att få detta erbjudande kommer du att kräva att lägga till högtalaren i din kundvagn och sedan fortsätta med kassaprocessen. Den extra 20% diskonteringsräntan används endast vid kassan, så tänk på det.

Köp: All-New Sonos One-The Wise Speaker for Music Entusiasts from Amazon: $ 146,50 | Original kostar 183,22 $

Oavsett om du köper till den här kostnaden eller den fulla begärningskostnaden för en förseglad enhet, får du alla klockor såväl som visselpipor som Alexa tar med till bordet utöver stöd för Apple Music, Spotify, Pandora, iHeartRadio, Tunein, som som SiriusXM. När du plockar upp en av dessa kommer du inte att vara brist på musik, men även om du var stödet för Airplay 2 borde se dig rätt.

Du kanske också vill inspektera:

Hur man nedgraderar iOS 12.1.2 till iOS 12.1 / iOS 12.1.1

iOS 12.1.2 Release Notes, Changelog samt andra ändringar som framhävs av Apple

Ladda ner iOS 12.1.2 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone XS, XS Max, XR, X, samt mer

Jailbreak iOS 12.1.1 / iOS 12.1: Job Zero Team publicerar Privilege Escalation Bug som kan resultera i allra första offentliga iOS 12 Jailbreak

Call of Ansvar Legends of War Android Apk Beta Download of 1.0.0 version släppt

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Back to top