Apple ger bort den här $ 3 iOS -appen gratis, här är hur man får den [endast begränsad tid]

om du någonsin har velat se några av världens vackraste platser men inte har kunnat besöka dem Själv av någon anledning, då kommer du att gilla idén bakom Airpano Travel Book. Perfekt för de av oss som inte reser eftersom vi inte gillar att flyga eller helt enkelt inte kan få tiden bort från jobbet, appen erbjuder sfäriska fotoramabilder av några av planetens mest underbara platser.

Airpano Travel Book är en samling unika sfäriska fotoramabilder av de mest fantastiska platserna i världen med en fågelperspektiv. Flygpanoramatekniken gör det möjligt för tittarna att sväva på himlen ovanför Niagara Falls, den berömda Taj Mahal, nattliv i Las Vegas och de fantastiska stränderna i Dominikanska republiken.

Om det låter som något du kanske gillar kommer du att vara glad att veta att du nu kan ladda ner Airpano Travel Book -appen gratis via Apple Store -appen på iOS, efter att Apple började diskontera den under en begränsad tid. Appen kostar vanligtvis cirka $ 2,99 men har varit känd för att kosta så mycket som $ 4,99, så det faktum att detta nu är gratis är ännu mer ett fynd än du kanske först trodde!

Om du vill skaffa dig en gratis kopia av Airpano Travel Book, är det vad du behöver göra:

Steg 1: Ladda ner appen Apple Store och starta den på din enhet.

Steg 2: Bläddra ner på den huvudsakliga “Featured” -sidan tills du ser ett banner som nämner Airpano Travel Book. Du kan inte missa det.

Steg 3: Tryck på bannern och sedan “Ladda ner nu gratis” gröna knappen längst ner på skärmen som följer.

Steg 4: Kolla in appen när den har laddats ner!

Appen rankades högst upp i resekategorin runt tiden för utgivningen och till och med gjorde den till Apples “Best of 2014” -rundning, så du kanske vill kolla in den även om du inte är så stor fan av 360 -Degree panoramabilder och virtuella turer. Alla älskar gratis appar, eller hur?

Du kanske också vill kolla in:

Beroendeframkallande $ 3 iOS Game Quell Memento+ går gratis för begränsad tid, ladda ner nu

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top