2019 Holiday Gift Guide: Best of Samsung Phones, surfplattor, mycket mer Black Friday -försäljning med gratis Galaxy Buds -affär

Här är en 2019 -semesterpresentantrekommendation för de bästa Samsung -telefonerna, surfplattor, mycket mer Black Friday Edition Sale att få själv eller en älskad.

Semestersäsongen har börjat rulla igen och det indikerar att du förmodligen är på jakt efter den bästa gåvan för dina kamrater och nära och kära. Eller vem vet, kanske du kommer att behandla dig själv istället. Oavsett anledningen till att du letar efter en ny smartphone eller surfplatta är denna samling av produkter absolut platsen att börja.

Nedan finns en lista över några av de bästa telefonerna och surfplattorna som du kan välja, alla till olika prispunkter för att passa varje budget och alla behov. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt oss ta påfrestningen av att hitta de bästa telefonerna och surfplattorna runt.

Samsung Galaxy Note 10+ med gratis galaxknoppar

Samsungs Galaxy Note 10+ är lika stor och lika snygg som Samsungs telefoner får, förutsatt att du bortser från Galaxy Fold som du antagligen borde. Den här telefonen är ett betydande odjur och en som kommer med en pennan för alla dessa tider du bara önskar att du kan dra på telefonens skärm.

Och som om det inte var tillräckligt fantastiskt, kastar Samsung också ett par av sina trådlösa galaxknoppar.

Köp: Samsung Galaxy Note 10+ med Galaxy Buds från Amazon: $ 899.99 | Originalpris: 1 017,98 dollar

Samsung Galaxy Note 10 med gratis galaxknoppar

Om du vill ha en telefon som är lite mindre är Galaxy Note vägen att gå. Det har alla samma fantastiska funktioner, inklusive galaxknopparna som kastas in gratis också.

Köp: Samsung Galaxy Note 10 med Galaxy Buds från Amazon: $ 749.99 | Originalpris: $ 867,98

Samsung Galaxy 10 med gratis galaxknoppar

Du behöver inte gå hela vägen upp till en galaxnot för att få tag på några gratis galaxknoppar heller. Galaxy S10 är en fantastisk telefon som använder alla Samsungs high end -funktioner sans The Stylus. Om det är vad du letar efter är detta en fantastisk tid att sätta på ett fynd.

Köp: Samsung Galaxy 10 med Galaxy Buds från Amazon: $ 699.99 | Originalpris: $ 817,98

Samsung Galaxy 10+ med gratis galaxknoppar

Den här telefonen sitter mellan Galaxy S10 och Galaxy Note 10. Den har en större skärm än den konventionella Galaxy S10 men har inte en pennan eller de tillhörande funktionerna du kan förvänta dig av en Galaxy Note. Det är dock en fantastisk telefon, och återigen får du också ett gratis par galaxknoppar i lådan.

Köp: Samsung Galaxy 10+ med galaxknoppar från Amazon: 799,99 $ | Originalpris: $ 917,98

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ kan vara förra årets modell men det är fortfarande ett fantastiskt alternativ om du försöker undvika att spendera flaggskeppspriser. Till detta pris är det väldigt tufft att gå fel och Galaxy S9+ kan fortfarande mycket mer än att hålla sitt eget mot några av de största telefonerna i dag. Bli inte av med det faktum att Galaxy S10 är runt – du kan inte gå fel här.

Köp: Samsung Galaxy S9+ från Amazon: $ 574.99 | Originalpris: 699,99 dollar

Samsung Galaxy Note 9

I likhet med Galaxy S9 är Galaxy Note 9 fortfarande ett helvete av en telefon 2019. Om du vill kunna njuta av lite stylus -åtgärder men inte vill spendera helt summan pengar som behövs för att få I en Galaxy Note 10 är förra årets modell fortfarande ganska telefon att äga.

Köp: Samsung Galaxy Note 9 från Amazon: $ 645 | Originalpris: $ 849.99

Samsung Galaxy Buds

Om du får en telefon som inte inkluderar gratis galaxknoppar, eller bara vill lägga till dem i din befintliga installation, är det nu en bra ursäkt för att göra exakt det. De trådlösa öronsnäckorna är bäst att använda med din Samsung -telefon och ställas in av AKG, de låter ganska bra också! Perfekt Nu kan du också spara några dollar på det normala priset.

Köp: Samsung Galaxy Buds från Amazon: $ 117,97 | Originalpris: $ 129.99

Samsung Galaxy Tab A 10.1

Ibland kan det vara lätt att glömma att det finns surfplattor utöver iPad, men Samsung har också en del upp sin egen ärm. Galaxy-fliken En 10,1-tums surfplatta har minimala ramar och har till och med ett microSD-kortplats så att du kan öka den konventionella 32 GB lagringsutrymmet om du behöver.

Köp: Samsung Galaxy Tab A 10.1 från Amazon: $ 159.99

Samsung Galaxy Tab S6 10.5-tum

Ibland måste Microsoft påminnas om att det inte är det enda företaget som kan skapa en surfplatta som kan användas som en anteckningsbok. Tab S6 från Samsung gör exakt det, särskilt om du kopplar ihop med det exceptionella tangentbordet.

Köp: Samsung Galaxy Tab S6 10,5-tum från Amazon: 549,99 $

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.2.3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Nedladdning: iOS 13.3 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdateringsfil tillsammans med iPados 13.3 Beta 2 släppt

JAILBREAK iOS 13.2.2 Använda checkra1n på Mac, här är hur [tutorial]

Ladda ner checkra1n iOS 13 Jailbreak IPA för iOS 13.2.2 på Mac [0,9 beta]

iOS 13.2.3 Jailbreak med checkra1n -uppdatering troligtvis kommer

iOS 13null

Back to top