Apple iPhone X är helt olåst med 64 GB-lagring, A11 Bionic, 12-megapixel Cam tillgänglig för $ 449

Apple-enheter som används under Amazons förnyade schema kanske inte är “Apple Certified” men de är mycket absolut överkomliga! Perfekt nu, som en del av det schemat, kan du få tag i den sensationella iPhone X med 64 GB intern lagring för bara 449 dollar.

Den sensationella iPhone X har varit en av Apples relativt senaste triumfer ur ett hårdvaruperspektiv. Den här enheten har 64 GB intern lagring för appar, spel och andra installationer. Detta måste vara mycket mer än tillräckligt för många människor med tanke på att vi tenderar att strömma musik och film i dag. Den levereras med en 5,8-tums super retina-skärm med en upplösning 2436-1125-pixlar och en riktig tonskärmsupplevelse.

I stället för att leverera med touch -ID gör denna iPhone X bort den fysiska hemknappen och använder istället ett ansikts -ID -system byggt på det truedeepth cam -systemet som är monterat bakom skåran högst upp på skärmen. Under-huva liv Apples A11 Bionic Chip med 64-bitars arkitektur och inbäddad M11 rörelsesoprocessor. Den använder också en sensationell fotograferingsupplevelse och en massa infödda appar som COE som en del av iOS -installationen.

Med denna iPhone X lovar Amazon inte bara att enheten kommer att fungera och se ut som ny utan levererar också en 90-dagars Amazon-garanti för att du köper fred-of-Mind:

Denna produkt är inte Apple-certifierad, men har professionellt inspekterats och kontrollerats av Amazon-kvalificerade leverantörer. Produkten kan ha minimala repor eller bucklor och ett batteri med minst 80% kapacitet. Lådan kan vara generisk och tillbehör kanske inte är original, men kommer att vara kompatibla och fullt funktionella. Denna produkt är berättigad till ersättning eller återbetalning inom 90 dagar efter mottagandet om du inte är nöjd

Om du är nöjd med enheten och är nöjd med allt du har läst ovan relaterat till Amazon -förnyat schema, kan du hoppa vidare till den direkta länken nedan för att plocka upp den här hårdvaran för bara $ 449,00. Inga rabattkoder eller kuponger behövs för att uppnå detta pris.

Köp: Apple iPhone X, 64 GB, Space Grey – Helt olåst (förnyat) från Amazon: $ 449 | Originalpris: $ 999

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar och installera på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 14 BETA 4 nedladdningsdatum: Här är när du kan förvänta sig

Nedladdning: iOS 14 Beta 4 IPSW -länkar, iPados 14 Beta 4 släppt

iOS 14 BETA 4 OTA -profilfil Nedladdning släppt utan dev -konto, här är hur man får det

Jailbreak iOS 13.6 Använda checkra1n, här är hur [Video Tutorial]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer med UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 13.6 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top