Den 12-åriga flickan försöker förgifta sin mamma för att ha tagit bort sin iPhone

i en förvirrande reaktion på en ung flickas iPhone som tas bort av sin mamma, berörde dotter sig bekvämt slutsatsen att det var dags att lägga henne till Vila, genom att förgifta henne. Läs vidare för ännu mer information om detta riktigt förbryllande avsnitt av en hämnd.

I Boulder County, Colorado, har en 12-årig flicka anklagats för att försöka förgifta sin mamma vid två olika tillfällen efter att hon tog bort flickans iPhone. En upprörande extrem reaktion på en omlokalisering som är ganska standard med många föräldrar, flickan i detta fall fångades och försökte ta livet av sin mor genom att långsamt förgifta henne.

Luciana Cordova – mamman – föreslog att medan den kamp som kommer från att ta bort barnens mobiltelefoner är något som föräldrar förstår tillräckligt, är detta mordförsök den överlägset mest extrema reaktionen hon har stött på och fortsätter med att demonstrera beroende som många tonåringar har med sina telefoner.

Cordova sa: ”Jag har två tonåringar att jag tror att så många tonåringar i denna ålder är lite beroende av sina telefoner. Jag har gjort det ibland och lyckligtvis har de reagerat bra om det. ” Moren från Boulder County gick in i Boulder Community Medical Facility efter att hon började känna sig riktigt sjuk. Enligt befälhavaren Heidi Prentup från Sherrif’s Office, som svarade på samtalet, hade dottern försökt förgifta sin mamma genom att blanda blekmedel i sin smoothie ett par dagar tidigare.

Prentup sa: ”Hon trodde att hennes dotter kanske bara hade rengjort glaset och att det fortfarande fanns blekmedel kvar i det. Sedan började hon känna sig sjuk ”, men tydligen hade sjukdomen gått för tillfället. “När hon luktade blekmedel i karafen konfronterade hon sin dotter och hennes dotter berättade för henne att hon försökte döda henne för att ha tagit sin iPhone,” tillade Prentup.

Cordova anser att det borde finnas mycket mer till historien med tanke på den extrema reaktionen. “Det låter som att situationen förmodligen var ur hand innan det,” sa hon. Den unga flickan har tagits i förvar på fredag ​​och hålls i Boulder County Juvenile Center på två anklagelser om försökt mord på första graden. Sherrifs avdelning har dock avböjt att kommentera vad som faktiskt ledde till en sådan extrem konfrontation.

(Källa: FOX31)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top