4 Otroliga ikonpaket för Android -prylar

Ikonpaket, väderförhållanden samt klockwidgets, liksom tapeter är ett av de enklaste sätten att åstadkomma en fascinerande huskonfiguration på Android -enheter. Naturligtvis tar det på samma sätt lite smak av skönhet för att producera en pixel-perfekt kombination av personaliseringssaker. Håller det sagt, låt oss ta en titt på de fyra otroliga ikonerna för Android som vi har handplockat för dig.

Våra dagens fyra otroliga ikonpaket för Android -prylar inkluderar S8 Pixel, Perfect, Mambo, samt Andromeda. Vi delar inte Icon Pack APK -data men du kan ladda ner uppsättningen dem från Google Play Store. Nedan upptäcker du de nödvändiga detaljerna om alla fyra ikonpaket.

S8 pixel

S8 -pixel, som framgår av namnet, påverkas av både Galaxy S8 och Google Pixel. Ikonerna är här kombinationen av ikonografin som upptäcks på båda dessa prylar, dvs ikonerna är runda men med S8 -filosofi. Du får kärnan i det – det här är runda S8 -ikoner. Ikonerna i S8 -pixeln är extremt subtila, för att säga det minsta. Den har mer än 1200

Ikoner i S8 -pixel är extremt subtila, för att säga det minsta. Den har mer än 1200 ikoner för högsta kvalitet där många är alternativ, liksom många otroliga molnbaserade tapeter; Förutom stöd för dynamiska kalendrar.

[GooglePlay URL = ””/]
Perfekt ikonpaket

Om du har följt vår Icon Pack -serie, måste du ha insett att jag har delat en hel del ikonpaket av designern Drumdestroyer -teman. Perfekt ikonpaket kommer också från denna otroliga designer.

Perfect Icon Pack har otaliga ikoner som är så nära lager som de kan vara. Ikoner, i det här paketet, är extremt lik deras lagerversion så om du vill prova något som inte är starkt annorlunda än vad du används för att se, så är Perfect Icon Pack, ja, perfekt för dig. Dessutom har det också mer än 200 bakgrundsbilder av högsta kvalitet samt stöder 30+ lanseringar.

[GooglePlay URL = ””/]
Mambo -ikonpaket

Mambo är en uppsättning av 800+ högkvalitativa blekna ikoner, har många otroliga 1080p tapeter samt stöder Muzei online tapeter.

Ikonerna i detta ikonpaket känns mycket som de i Delta -ikonpaketet, främst sedan de är små lika bleknade. Ikonografin berömd av Delta (personlig åsikt) har sett en hel del adoptörer såväl som Mambo är definitivt en av dem. Nu betyder det inte att båda ikonpaketen är exakt desamma, men det finns vissa likheter.

[GooglePlay URL = ””/]
Andromeda

Andromeda, av Mowmo, är ett vektorbaserat ikonpaket som har 2400 ikoner samt 24 molnbaserade QHD-tapeter som kan sparas på din enhet. Dessa tapeter kan också användas med Muzei online tapeter -app. Det innehåller dynamiskt kalenderstöd för vissa framstående kalenderappar som Google Kalender, Sol -kalender, affärskalender, acalendar, etc.

[GooglePlay URL = ””/]
Du kanske gillar dessa också:

4 otroliga ikonpaket du kommer att gilla [#2]

4 otroliga ikonpaket du kommer att gilla [#7]

Fantastiska ikonpaket du kommer att vilja [#9]

4 otroliga ikonpaket du kommer att gilla [#11]

4 otroliga ikonpaket du kommer att gilla [#13]

Back to top