Om semitether jailbreak -kompatibilitet på iOS 4.3.5 och 4.3.4

Vi har fått många e -postmeddelanden på sistone om detta och så vi tyckte att det var en bra idé att göra ett dedikerat inlägg för att svara på den här frågan en gång för alla.

Istället för att gå in i detaljer om semitether kommer vi först direkt till punkten. Medan BigBoss bara påpekade om Semiteters kompatibilitet på iOS 5, gav vi det ett skott på vår iPod Touch 4G som kör iOS 4.3.5, Jailbroken med den aktuella versionen av RedSN0W, som är version 0.9.9B8. Men som förväntat hälsade det att installera semiteter från Cydia med en fullständig stopp på iOS 4.3.5. Anledningen? Sematether anges endast för iOS 5.x. För att dessutom bekräfta om testet var autentiskt eller inte, se fotot inbäddat nedan:

Från bilden ovan kan du se att iOS 5 är ett avgörande krav för att semitether ska fungera, annars kommer det att kasta dig ett fruktat “kan inte följa” -fel och det finns ingen väg runt det.

Den sista versionen av iOS, som kunde jailbroken på alla iOS -enheter Untethered var iOS 4.3.3, efter det utfärdade Apple iOS 4.3.4 -uppdateringen och lappade sårbarheterna, vilket tyvärr också indikerade att oupptäckt jailbreak också var borta. För närvarande är för närvarande den enda enheten som kan fängslas till iOS 5 är iPhone 3Gs med den gamla bootrom, förutom att varje enhet, inklusive iPhone 4, alla iPod -beröringar och den ursprungliga iPad kan fängas på iOS 5 med hjälp av varje enhet REDSN0W eller SN0WBREEZE, allt tack vare Geohots bootrom -nivå exploit; Limera1n. Till och med den nuvarande utvecklingen av utvecklare av iOS 5.0.1 kan jailbroken med REDSN0W.

Semitether är ett mycket genialt sätt att uppnå ett obundet-ish-jailbreak på din enhet, det är ett paket som finns i Cydia under BigBoss Repo, när den väl har installerats, gör det möjligt för dig att starta din enhet som du skulle göra om du blev fängslad. Även om det inte är ett fullt obehagligt jailbreak, är det det närmaste att ha en. I semi-bundet läge upphör massor av avgörande funktioner för den jailbroken enheten som Cydia, Cydia-appar, inbyggd mail-app osv. Men det är fortfarande mycket bättre än att bara ha bunden-boot-jailbreak.

Tja, där går du då, semitether fungerar inte på iOS 4.3.4 och 4.3.5. Om du dessutom har frågor eller någon form av fråga, se till att släppa det i kommentaravsnittet på vår Facebook -fanpage.

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.

Back to top