Apple som kämpar i iPhone -försäljningsförbud i Peking över Copycat förklarar av ett okänt kinesiskt företag

Det ser ut som om Apple har träffat ytterligare ett bakslag som en del av sina planer på att försöka och dominera den kinesiska marknaden med sina olika iPhone -modeller. En uppsättning av intellektuella bostads- eller kommersiella fastighetsreglerare i Peking har beslutat att företagets 2014-släppta iPhone 6 samt iPhone 6 Plus-mönster har en slående likhet med en okänd smartphone skapad av en kinesisk tillverkare lokalt.

Myndigheten kan försöka försöka såväl som att tvinga Apple att eliminera de påverkade mönster från försäljning i Peking, men ett uttalande som utfärdats av Tim Cooks verksamhet bekräftar att de är attraktiva beslutet, liksom att ett antal iPhone -design fortfarande kommer att stanna kvar Erbjuds till salu i Kina.

Den kinesiska verksamheten i oro är Shenzhen Baili, med Peking intellektuella bostads- eller kommersiella fastighetskontor som bekräftar att det anser att det är tillräckligt med en likhet med företagets 100C -smartphone för att vara positiv till att göra beslutet mot Apples iPhone 6 -sortiment. Olika källor har verifierat att alla Apple -mönster fortsätter att användas för försäljning i butiker över hela Kina, vilket indikerar att Apple kommer att fortsätta att erbjuda sina telefoner i landet trots beslutet när det väntar på en officiell charm att gå med de nödvändiga kanalerna.

Samtidigt har Apple utfärdat ett officiellt uttalande i frågan:

IPhone 6 såväl som iPhone 6 Plus utöver iPhone 6s, iPhone 6s Plus samt iPhone SE -design erbjuds alla till salu idag i Kina. Vi överklagade ett administrativt köp från en regional patentdomstol i Peking förra månaden samt som ett resultat av att köpet har hållits i väntan på utvärdering av Peking IP -domstolen.

Detta är inte den allra första snubblan som Apple har upplevt tack vare kinesiska tillsynsmyndigheter eftersom det försöker sprida den mycket givande kinesiska marknaden. Ett antal personer som är bekanta med domar i Kina har gått på rekord som anger att de kinesiska myndigheterna redan har krävt Apple för att stänga av iBooks såväl som iTunes-tjänsten tidigare i år och förklarade att den Cupertino-baserade verksamheten inte innehöll de nödvändiga licenserna behövs för att driva dessa tjänster.

Med tanke på sanningen att iPhone 6 såväl som iPhone 6 Plus ser ingenting ut som Baili 100C, kan vi omedelbart anta att vägen till framgång kommer att vara allt för Apple på den specifika marknaden. Det ökar också oro för varför iPhone 6s såväl som iPhone 6s Plus inte har påpekats som en del av situationen förutsatt att sortimentets likhet med iPhone 6/6 Plus. För nu, fråga dig själv om det finns någon typ av likhet mellan 100C och iPhone 6.

Vi kommer att ge dig mycket mer om detta eftersom det utvecklas såväl som Apples charm hörs.

(Källa: Bloomberg)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top