HTC HD2 GPS-navigering och Digital Compass in Action

Med sin stora storlek 4,3-tums Multi-Touch-skärm, 1 GHz Snapdragon-processor och andra anmärkningsvärda specifikationer, HTC HD2, Atleast i termer av hårdvarupraft har redan bulldozat sina samtida enheter och andra anmärkningsvärda specifikationer och är nu säkert ett stort kraftverk i Cellular World. Vi hade försökt hålla våra läsare uppdaterade under hela kursen i dess utvecklingsfas genom våra olika inlägg. Bara för att uppdatera ditt minne drivs HTC HD2 av Microsofts nyligen släppta Windows Mobile 6.5 och är den första Windows-telefonen som har multi-touch-stöd genom HTC Sense (AKA HTC TouchFlo 3D 2.5).

Hdblog.it (via WMPowerUser) har släppt två nya videodemonstrationer av den nya HTC HD2 som kör Digital Compass och GPS -navigering genom TomTom/Copilot respektive Google Maps. Videodemonstrationen ger en anständig uppfattning om hur den inbyggda GPS och kompass i HD2 fungerar på dessa två appar som redan har förutsetts och beskrivits i vårt tidigare inlägg här.

GPS -navigering på HTC HD2

Den här videodemonstrationen tar HD2 på en tur i bilen med både TomTom- och Copilot -apparna för att visa GPS -kapaciteten hos enheten. Den fixar sin realtidsposition med hjälp av inbyggd GPS-sensor. GPS verkar bete sig bättre med copilot än med TomTom för precision och flytande. Utöver detta visar det framgångsrikt multi-touch-funktionalitet som stöds i båda apparna tillsammans med att automatiskt ändra färg beroende på tid på dagen. Den massiva storleken på skärmen gör den till en perfekt bärbar sväng genom att svänga navigationsanordningen för din bil. En brist som har observerats/ i videon är att GPS fördröjer sig något sekunder bakom bilens faktiska rörelse i realtidsram. Detta kan tillskrivas noggrannheten hos GPS som fortfarande är tänkt att ligga inom +/- 400 meter. Sammantaget en imponerande video.

Digital kompass i aktion via Google Maps på HD2

Följande videodemo visar HD2: s Onboard Digital Compass i aktion med Google Maps -appen. Tyvärr är videon av kort varaktighet och inte av bästa kvalitet. Den visar markering av en position på kartan med den inbyggda Google Maps-appen och visar sedan hur HD2 hjälper till att navigera tillbaka till detta ursprungligen markerade position med en kombination av den inbyggda digitala kompassen och GPS.

En jämförelse mellan HTC HD2 och iPhone 3GS kan hittas här, och mellan HD2 och Motorola Droid kan hittas här.

Back to top