Control UTorrent från iPhone

Umonitor är en utorrent klientapp för iPhone samt iPod touch som låter dig visa dina torrentdata som laddas ner med Utorrent på en Windows PC eller en Mac.

Umonitor utnyttjar UTorrents webbgränssnitt för att visa online -utvecklingen av dina nuvarande torrentnedladdningar. µMonitor erbjuds inte i App Store eftersom Apple avvisade det eftersom de inte vill ha någon typ av “torrent” -applikation på iPhone, av den anledningen kommer du att kräva att en jailbroken iPhone ska ställa in Umonitor från Cydia. Totalt steg för steg -anvisningar för jailbreaking iPhone såväl som iPod touch kan upptäckas här. När du har jailbroken din iPhone, goto cydia samt lägg till “” som visas på skärmdumparna nedan:

Lägg till “” till ditt Cydia -förvar.

Sök efter “Umonitor” samt ställa in den.

Tillåt nu Web UI på UTorrent Client -appen installerad på din dator (bilden ovan har tagits från UTORRENT på Windows House Server). GOTO -preferenser -> Avancerad -> WebUI samt tillåter inspektet för alternativet “Aktivera Web UI”. Gå in i användarnamn såväl som lösenord för ditt alternativ samt inspektera porten för utorrent.

Börja nu Umonitor -appen på iPhone. Goto Inställningsfliken samt gå in på de detaljer som du ställde in tidigare i UI -alternativet UI. IP -adress är adressen till datorn där UTorrent är installerad. Du kan ställa in detta till din regionala nätverks -IP för att få tillgång till UTorrent lokalt, eller den offentliga personliga IP för att få tillgång till det var som helst i världen.

Det är allt! Du kan nu hantera alla data som din dator laddar ner bäst från din iPhone var som helst i världen!

Utvecklingen av data som för närvarande laddas ner på din dator.

Möjlighet för att tillhandahålla etiketter till dina torrents.

Detalj av de uppgifter som för närvarande laddas ner.

Starta, stoppa, återuppta samt ta bort alla typer av torrentdata bäst från din iPhone var som helst i världen!

Alternativt, om du inte är beredd att Jailbreak din iPhone kan du använda iPhone Web -gränssnitt för UTORRENT. Installationsriktningar för vilka kan upptäckas här.

Om du söker efter en torrent -klientapp som kan ladda ner torrentdata på din iPhone, kommer jag att föreslå att du inspekterar vår torrentula – en BitTorrent -klient för iPhone och iPod Touch.

Umonitor kan laddas ner från Cydia för iPhone såväl som iPod Touch

Back to top