Lägg till mycket fler funktioner till SwiftKey med EXI för SwiftKey

SwiftKey är en av de mest framstående (om inte de mest populära) tangentbordsappbytena runt på Android såväl som nu på iOS också. Så mycket för att säkerställa att det slutade köpas över av mjukvaruapplikation enorma Microsoft. Tangentbordsappen har många funktioner under sitt bälte för att locka individer såväl som Microsofts stöd ser till att den inte saknar i det prediktiva spelet heller. Den använder en blandning av syntetisk underrättelseteknik för att förutse nästa ord som en individ kanske vill skriva. Men till och med en tangentbordsapp som SwiftKey kan verka lite för vissa, liksom det är förståeligt. Om du också är en av dessa människor som i slutändan vill ha mycket mer av ditt SwiftKey -tangentbord, kanske du vill ge EXI för SwiftKey ett försök.

EXI för SwiftKey är en Xposed -modul som lägger till olika funktioner i tangentbordsappen. När du köper för att detta ska fungera kommer du att kräva en rotad gadget med Xposed Framework installerat på det naturligtvis. Detta skulle innebära EXI för SwiftKey skulle bara arbeta på Android 6.0.1 samt lägre Android -versioner, men den slutliga tanken är nu föråldrad. Slutligen har vi Xposed Framework portat på Android Nougat också så om du inte har installerat det redan, gå vidare och ge det ett försök. Modulen fungerar dock inte så pålitligt på den inofficiella Xposed Framework -porten på Nougat. För dem som driver en version av Android äldre än Nougat kan du upptäcka exakt hur du ställer in Xposed Framework genom att följa den här länken.

Installera EXI för SwiftKey

Du kan ladda ner EXI för SwiftKey från det Xposed -förvaret. När APK laddas ner, tryck på nedladdningens totala meddelande för att ställa in APK. Alternativt kan du introducera den xposed installationsappen samt bläddra för EXI för SwiftKey i nedladdningsavsnittet för att ställa in den. Oavsett vilken teknik du följer, när modulen är installerad kommer du att se ett meddelande som låter dig förstå det. Tryck på Aktivera och starta om på meddelandet för att aktivera modulen samt starta om din enhet.

Måste läsa: 5 finaste Xposed -moduler för Android Nougat

Vad du får

Den Xposed -modulen är helt helt gratis såväl som öppen för nu, liksom den kan förbli den metoden åtminstone för en snar framtid. Just här är de funktioner som modulen kommer att lägga till din SwiftKey -upplevelse:

Svepval

Markörrörelse

Urval (gest eller svep-från-nyckel)

Flera lägen (var som helst, SpaceBar, Hold-and-Swipe)

Fler förslag

Förslagsfält kan rullas för att se alla förslag

Anpassade genvägar

Flera genvägar för exakt samma ord

Trigger på verbatim ingång, förslag eller flöde

Ordbok importerbar från data (flik eller område avgränsat)

Hotkeys (Ctrl + Essential)

Definiera alla typer av väsentliga som Ctrl

Stöder Välj alla / klipp / kopia / klistra in / gå till slut

Snabbåtgärder

Visa cirkulär snabbmeny genom att svepa upp från SpaceBar

Utlösa motsvarande snabbtangent genom att svepa från området bar till nyckel

Popup-nycklar

Anpassa pop-up alt-karaktärer

Emoji

Paneler är helt anpassningsbara (ikon, position, emoji, radantal)

Emoji Importerbar från data (linjeavgränsad)

Konfigurerbar teckensnittsstilstorlek

Övrig

Ta bort tomt område bredvid förslag

Förhindra period som är nödvändig från att utlösa på kranen

Markören stannar där du placerar den, snarare än att flytta till slutet av ordet

Missa inte: Installera det senaste Xperia -tangentbordet på din Android -enhet

Kompatibilitet

EXI för SwiftKey är kompatibel med den senaste versionen av SwiftKey som från och med nu är 6.6.4.19. Det fungerar också med Beta -versionen av SwiftKey (6.6.5.24) Men eftersom beta -versionen är mycket mer rutinmässigt uppdaterad, är alla typer av modulbrytande uppdateringar mycket mer benägna att dyka upp på SwiftKey Beta -appen först. Du kanske vill inaktivera biluppdateringar till SwiftKey Beta eller byta till den stabila versionen av SwiftKey istället om du planerar att använda modulen.

Trots det borde du på samma sätt hålla ett öga på uppdateringar av modulen eftersom Xposed -installationsprogrammet inte omedelbart uppdaterar modulen medan SwiftKey kommer att uppdateras av Play Store.

Det stöder Android 4.4 KitKat till Android 6.0 Marshmallow samt Android 7.0+ Nougat med den inofficiella Xposed Framework -porten. Designern föreslår dock att individer på Android Nougat borde vänta på den officiella Xposed Framework -porten istället för att modulen inte kan fungera pålitligt på den erbjudna inofficiella porten.

Du kanske också gillar: 5 riskfria saker att göra efter att ha rotat din Android

Back to top