Traverse låter dig producera anpassade 3D -touch snabba åtgärder för alla typer av appar [video]

Traverse är en ny jailbreak -modifiering som påminner oss när återigen varför jailbreak -scenen kan vara så helt fantastisk. Traverse är en av de tweaks som du verkligen kräver att installera, även om du kommer att kräva en iPhone 6S eller iPhone 6s Plus för att verkligen uppskatta det.

Det är sedan Traverse drar nytta av 3D -touch, liksom att den funktionen uppenbarligen är reserverad för Apples senaste iPhones. Du kan emellertid ställa in sådana som forcy eller avslöja menu från Cydia till Clone 3D Touch Quick Actions på din äldre iPhone.

Traverse gör att du kan producera dina egna 3D -touch -snabba åtgärder som vanligtvis åberopas genom att trycka mer fast på en ikon från husskärmen. Medan vissa appar har varit snabba att hoppa på bandvagnen, har andra inte, så bra som det är där Traverse spelar in.

Att skapa dina egna 3D -touchmenyer innebär att du kan göra alla typer av saker som att din föredragna Reddit -app snabbt erbjuder att öppna en specifik subreddit, eller kanske få en e -postklient att erbjuda ett val att omedelbart öppna en specifik inkorg eller mapp. Du kommer att kräva att förstå appens paket -ID för att få upp detta såväl som att köra, utöver en URL -plan för Traverse för att åberopa anpassade åtgärder. Det är inte så väl polerat just nu som det kan vara, men det fungerar. Förutom att det är allt som betyder något.

Du kan se utvecklarens video nedan för att bevittna de steg som behövs för att få kartor att erbjuda ett val att ta det enskilda huset direkt från en 3D -touch -snabbåtgärd. Det är inte mycket, men du kommer att kräva att förstå vad du gör. Det kommer dock att vara värt det, eftersom Traverse tar med 3D Touch -menyer till appar som ännu inte har uppdaterats för att använda det ordentligt, om inte alls.

Traverse kan laddas ner gratis från Cydia.bolencki13.com/repo -förvaret i Cydia. Vi föreslår extremt att du gör just det.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 9.1 JAILBREAK -tillståndsuppdatering

Skaffa iPhone 6s -funktioner på iPhone 6 eller någon typ av äldre design utan kostnader en krona

Jailbreak iOS 9, 9.0.2, 9.0.1 med Pangu 9 på iPhone samt iPad [Uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top