Amazon Echo Dot diskonteras till $ 24.99, idealisk tid att hämta en [ursprungligen $ 50]

Om din Amazon Echo Dot -inventering ser naken ut, så finns det fortfarande tid att fylla på Amazons plockiga lilla smarta högtalare till ett minskat pris med minskat pris . För vad som troligen kommer att vara en begränsad tid, säljer Echo Dot via Amazon för bara $ 24.99, vilket är en enorm affär med tanke på att det är representativt för 50% rabatt.

Echo Dot finns för närvarande i sin tredje iteration. De två första versionerna av produkten var så populära att Amazon valde att ta den till nästa nivå och producera något som inte bara är vackert att titta på utan också ger det goda samtidigt som att vara överkomligt. Denna tredje generationens Echo Dot är den bästa pricken ännu, varför det är Amazons bästsäljande och många populära smarta högtalare. Den levereras med ny spektakulär tygdesign och har konstruerats för att leverera kvalitet medan de passar in i små utrymmen.

Denna senaste version av hårdvaran kommer också med en förbättrad högtalarupplevelse. Det ger rikare och högre ljud än de tidigare versionerna och kan kopplas ihop med andra eko -prickar för att producera en stereoupplevelse i vilket rum det finns i. Det stora ljudet kan levereras från flera streamingwebbplatser, som läggs till i Alexa -appen, som Apple Music, Amazon Music Unlimited, SiriusXM, Spotify och Tunein, som ger tillgång till tusentals radiostationer från hela världen. Att få tillgång till dessa streamingplattformar är lika enkelt som att lägga till kontouppgifterna i Alexa -appen och sedan låta din röst göra resten.

Echo Dot har också förmågan att utvidga sin skicklighet genom att lägga till nya Alexa -färdigheter via Alexa -appen. Om du är ny i Alexa -ekosystemet, tänk bara på färdigheter som apparna som du skulle ladda ner till din smartphone. De är omfattande, tillhandahållna genom en enda marknadsplats och förlänger vad enheten kan. Detta är en fantastisk liten produkt som skulle vara bra som en del av en större ekoinstallation eller helt enkelt av sig själv om du söker efter lite musik som ska spelas i ett rum. Få det nu från den direkta länken nedan för att dra nytta av prisbesparingarna.

Köp: Echo Dot (3: e gen) – Smart högtalare med Alexa från Amazon: $ 24.99 | Originalpris: $ 50

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13 Beta 5 IPSW -länkar och OTA -uppdatering för din iPhone eller iPad

iOS 13 beta 5 profilfil nedladdning utan utvecklarkonto, här är hur

Jailbreak iOS 12.2 Använda UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top