AT&T Galaxy S5 får Android 4.4.4 KitKat OTA

AT&T Galaxy S5 -individer är slutligen för en godbit med den senaste OTA -uppdateringsmeddelande ringande klockor på gadgeten i morse. Men få inte dina förväntningar också höga, möjligheter är att du kommer att bli en smula upprörd efter att ha sett uppdateringen är att driva din gadget till Android 4.4.4 KitKat inte de mest förväntade klubborna. AT&T Galaxy S5 People är extremt mycket på skuggsidan när det gäller Lollipop -uppdateringen eftersom Verizon redan hade börjat rulla Lollipop -uppdateringarna för Galaxy S5 -individer nyligen.

Icke desto mindre ger det senaste fantastiska funktioner till AT&T Galaxy S5 -individer som kan fylla utrymmet under tiden. Uppdateringen inkluderar utvecklingsnumret KTU84P.G900AUCU2AOA1 och ger din gadget till Android 4.4.4 KitKat. Nedan följer några av de viktiga funktionerna som ingår i uppdateringen:

Android 4.4.4 Kitkat

Diverse förbättringar, bugfixar och säkerhetsuppdateringar.

HD -röstförmåga (VoLTE)

AT&T Mail, AT&T Live, Uber, fjärrstöd.

Om du redan hade observerat ingår VoLTE i uppdateringen som kan den viktigaste funktionen av uppdateringen. Voice Over LTE eller HD Voice är en av de kommande funktionerna i 4G -aktiverade cirklar. Tyvärr säger AT&T att HD -röstfunktionen är begränsad till vissa väljer marknader som antyder att båda individerna bör vara i VoLTE -stödda regionen för att njuta av den här funktionen. Men du måste bära med några av skräppapporna installerade av AT&T som AT&T Mail, AT&T Live, Uber, Remote Support.

Den senaste OTA -uppdateringen utvärderas till en nötkött 487 MB, så se till att använda en WiFi -anslutning innan du drar uppdateringen. Uppdateringsmeddelandet borde redan ha träffat din aviseringspanel men om du har missat den kan du inspektera uppdateringen från att navigera till inställningar → Om gadget → Programvaruapplikationsuppdatering → Kontrollera för uppdateringar. Tryck på samtliga knappen samt ta en kaffe medan uppdateringen laddas ner.

Med tanke på att Verizon redan hade rullat ut Lollipop -uppdateringen för Galaxy S5 -användare, förväntar vi oss att en Lollipop -utveckla för AT & T -individerna inom kort.

Back to top