5 Finaste punkt samt klickspel för Android

Google Play Store är navet för några av de mest otroliga upplevelsespelen. En klassificering som ofta får en hel del liknande är såväl pek som klick. Just här är några av de allra bästa punkten och klickspel för Android.

Point & Click -klassificeringen kan inte riktigt kallas ett spel, utan det är en interaktiv historia. Det är roligt såväl som att fängsla ändå. Att hålla det sagt, just här är 5 finaste punkt samt klickspel för Android -enheter.

Lumino

Lumino City är en fantastisk punkt och klickspel med spektakulära bilder samt en fängslande berättelse.

Visualerna i Lumino City ser extremt äkta ut och livliga. Det är eftersom verkliga produkter används för att producera atmosfären i spelet.

Läs också: 5 roliga hjärnspel för att utöva ditt sinne

I berättelsen spelar du som Lumi. Ditt mål är att upptäcka huvudpersonerna farfar, stadens vaktmästare, som har kidnappats. För att upptäcka honom måste du kolla in den underbara staden och räkna ut det intressanta systemet som driver denna distinkta värld.

[GooglePlay URL = ””/]
Bröder: En berättelse om två söner

Brothers: A Tale of Two Sons är ett spel med spektakulära bilder samt en känslomässig berättelse. Spelet har applåderats kraftigt av olika filmkritiker som en vacker resa. Det har vunnit mycket mer än femtio priser inklusive några av de mest prestigefyllda titlarna som BAFTA, DICE, årets spel samt mer.

Designern förklarar historien som ”en man som håller fast vid livet. Hans två söner, fast beslutna att avhjälpa sin sjuka far, anförtros dock ett alternativ. De bör åka på en resa för att upptäcka och återställa ”livets vatten” när de kommer att vara beroende av en till för att överleva. Den ena bör vara stark där den andra är svag, ta på där den andra är rädd, de borde vara … bröder. ”

[GooglePlay URL = ””/]
Machinarium

Machinarium är en prisbelönt punkt samt klickspel där du måste hjälpa en Josef roboten för att rädda sin älskling Berta som är kidnappad av Black Cap Brotherhood-gänget. Fängslande!

Machinarium har en hel del fascinerande pussel såväl som hjärnteasers som du måste lösa i köpet för att fortsätta.

[GooglePlay URL = ””/]
Inramad

Framed är ett noir-puzzle-spel där du ordnar på bitarna i några pussel i serietidningstil för att totala en berättelse och omlokalisering till nästa nivå. Det är inte en poäng så bra som klickspel, i sig. Det är mycket mer som att ordna såväl som klick. Spelmekaniken liknar punkten såväl som klickspelklassificering såväl som den har en enastående berättelse. Därför är det värt att vara på denna lista.

Frame har snygg grafik såväl som rik animering. Jazzliknande musik ger bara en positivitet till miljön.

[GooglePlay URL = ””/]
Frostruen

Frostruneis är en enastående punkt samt klickspel. Detta erfarenhetsspel är baserat på såväl Viking -myten som norrsk kultur. Spelet börjar med att du skeppsbrott på en ö. Du upptäcker dig själv nära en by samt skog full av gamla reliker, mysterier och andra hemligheter. Du måste samla godbitarna och kolla in de dolda sakerna.

Spelet är uppdelat i tre kapitel med massor av gåtor samt några sido -uppdrag.

Missa inte: 6 avlindande pusselspel för Android

[GooglePlay URL = ””/]

Back to top