Hjälp far att ladda sina saker mycket snabbt med hjälp av denna $ 16 61W USB-C-laddare

fars dag är mindre än en vecka bort och tiden tar slut för att få din far den bästa möjliga gåvan. Varför inte ge honom kraften att ladda sina saker bra och snabbt genom att plocka upp detta fynd 61W USB-C-laddare? Normalt skulle det sälja för cirka $ 30, men om du anger vår speciella rabattkod faller priset till bara $ 18.99.

Men vänta, det blir bättre. Klipp rabattkupongen på sidan och priset faller ytterligare $ 2. Kom bara ihåg att ange den rabattkoden också!

Köp: Choetech 61W Power Delivery Fast Charger från Amazon: $ 16.99 med rabattkod LQHWEGIL och rabattkupong på sidan | Originalpris: $ 30

Denna lilla laddare kommer att driva en 13-tums MacBook Pro till full laddning på mindre än två timmar och en MacBook Air på lite mer än 1,5 timmar. Den USB-C-porten kan också användas för att ladda iPad-proffs, iPhones och Android-telefoner. Vissa av dem kommer att ladda till 80% kapacitet på bara 35 minuter – mycket mer än tillräckligt för en resa ut.

Eftersom denna laddare använder GAN -teknik är den oerhört liten, idealisk för att kasta i en väska eller vad du än använder när du gör en resa till det lokala kaféet. Det hela är cirka 50% mindre än konventionella laddare av denna kraftbetyg och det är allt TUV-certifierat för att garantera att det är bra att gå.

Vi vet inte när denna rabattkod kommer att sluta fungera eller hur länge rabattkupongen på sidan kommer att finnas tillgänglig. Se till att köpa snart ändå – tiden tar slut för att få detta till din dörr i tid för fars dag denna söndag.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 13.5.1 Med checkra1n, här är hur [Video Tutorial]

Bästa Cydia Repos och källor för iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak tweaks kompatibla med UNC0VER 5.0.X [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer med UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: Här är det bästa du kan köpa idag [lista]

Kodi 18.7 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.5.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Nedgradering iOS 13.5.1 till Jailbreak iOS 13.5 medan Apple fortfarande undertecknar firmware

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top