Xiaomi MI 10 Lanseringsdatum planerat den 13 februari

Sent förra året hade Xiaomi bekräftat att de arbetade med nästa generations flaggskepp, Mi 10 och Mi 10 Pro. Den kinesiska producenten bekräftade sedan det globala lanseringsdatumet för Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro till 23 februari. På grund av Coronavirus-utbrottet i Kina har företaget emellertid nu planerat Xiaomi Mi 10-lanseringen som en online-evenemang den 13 februari för den inhemska marknaden.

Xiaomi MI 10 lanseringsdatum

Flera företag har redan dragit bort från årets MWC i Barcelona på grund av Coronavirus -utbrottet. Denna lista innehåller ZTE, LG, Ericsson och Nvidia. Xiaomi har dock inte avbrutit eller skjutit upp sin globala lansering ännu. Så för tillfället kan vi fortfarande förvänta oss att Xiaomi MI 10 globala lanseringen på MWC den 23 februari. Värdet kinesiska varumärket bekräftade förändringen i sina inhemska lanseringsplaner på Weibo.

Xiaomi har aldrig tidigare lanserat en flaggskeppssmartphone utan en fysisk presskonferens med flera medlemmar i media som deltar i evenemanget.

Xiaomi Mi 10 specifikationer (ryktas)

Om du inte har varit i slingan har vi en aning om Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro -specifikationer. Telefonerna kommer att lanseras med Snapdragon 865 -chipset inuti. Detta är meningsfullt eftersom det här är Xiaomis flaggskeppsenheter och Snapdragon 865 är flaggskeppsprocessorn från Qualcomm. Den nämnda SOC stöder också 5G -nätverk så att Mi 10 och Mi 10 Pro kommer att vara 5G -kompatibla också.

På framsidan förväntas båda telefonerna ha en stanshålskärm som Samsung Galaxy S10-serien. Telefonerna ryktas också med att ha en 108MP primär videokamerasensor på baksidan. Det kan vara Samsungs Isocell Bright HMX -sensor. Den bakre videokameran kommer säkert att ha mycket mer videokamerasensorer. Enligt en läcka kommer kamerorna att stödja upp till 50x hybrid zoom och 8k inspelning.

Det finns också rykten som antyder en 48W snabb laddning för MI 10. Mi 10 Pro, å andra sidan, kan ha 65W snabbt laddningsstöd.

Åtminstone lanseringsdatumet för Xiaomi Mi 10 är inte ett ryktet längre. Vi kommer att veta det säkert den 13 februari. Vi kommer förmodligen att lära oss mycket mer om de två smartphones då. Förhoppningsvis kommer vi att se dem igen på MWC i Barcelona.

Back to top