4 Finaste Android-spel som erbjuds i Google Play Store

Google Play Store är hus till ett utmärkt utbud av traditionella spel, samtida spel samt toppmoderna attraktioner. Just här är fyra av de mest populära Android -spelen som erbjuds i Google Play Store. Kick tillbaka, koppla av, samt förbered dig för actionfylld njutning från din Android-smartphone, surfplatta eller phablet.

In i de döda 2

Pikpok har gjort en slaguppgift med Into the Dead 2. Detta spel skapas särskilt för mogna publik (17+), liksom det har en zombie-apokalyp av legendariska proportioner. Med cirka 104 301 utvärderingar + i Google Play Store har den en överladdad poäng på 4,5/5. Så vad handlar allt om? Zombies! Det finns en zombie -apokalyps i din huva, liksom du är i en bestämd ras för att rädda ditt hushåll såväl som mänskligheten från totala såväl som övergripande förintelse. Lyckligtvis packar detta spel en stans.

Du kommer att kunna klippa ner zombierna med det finaste arsenal av eldkraft som finns. Några av funktionerna i detta fantastiska spel inkluderar 60 etapper, 7 puls-pund kapitel, samt hundratals på många svårigheter att genomföra din metod genom. Nämnde vi vapen? Det finns några enorma kanoner som är beredda att riva zombies isär, spruta dem mot ladorna, byggnaderna och träden, såväl som förorenade blodbad samt förödelse var de än går. Detta fantastiska spel är en gratis att spela attraktion, men det finns vissa lön för att spela val också.

Sista dagen på jorden: överlevnad

Sista dagen på jorden: Survival drivs av Kefir, liksom det är en actionfylld attraktion. Med allt förödelse, mord samt att plilla och ta plats på jorden, har du i uppdrag att hålla sig till liv och slå zombie -apokalypsen som kommer din väg. ja! Det är ännu ytterligare ett zombie -apokalyptiskt stil. Detta är lika bra, om inte mycket bättre än i de döda 2. Med cirka 1 656 818 recensioner, sista dagen på jorden: överlevnad, samlade en 4,6/5 -poäng – det är en knockout.

Se även: Bästa tävlingsspel för Android

Det finns zombies som kör amok, liksom du kan kämpa mot dessa odöda fiender med vapen såväl som tung eldkraft. Kom ihåg, håll dig lugn så bra som du kommer genom apokalypsen. Använd såväl metod som färdigheter för att säkra dig mot härjning av rabiat djur, plågor och hungersnöd. Zombierna är allestädes närvarande – döda dem var som helst du ser dem. Detta strategibaserade shooter-spel är perfekt för fans av i världens attraktioner. Det har fantastiska audiovisuella såväl som enastående recensioner.

Bubbel skjutare

Ett av problemen med standard skyttspel är att de inte är könsneutrala. Dessa testosterondrivna sysselsättningar är inriktade på killarna, liksom att det lämnar 50% av spelpubliken. Lyckligtvis finns det ett fantastiskt bubbelskyttspel där du poppar bubblor med din blastpistol i en spektakulär, beroendeframkallande och berusande mode.

Bli beredd att skjuta din metod med 2 000 stjärnspäckade bubbelpoppingnivåer. Dessutom är det också ett hjärnträningsspel där du får fixa så mycket som 1 500 extraordinära pussel medan du njuter av den här appspelattraktionen. Några av de fantastiska funktionerna i detta bubbelpoppande spel inkluderar bombköp när du minskar 10+ bubblor samtidigt, eldkulor och till och med färgblindläge. Redo, stadig, mål och eld!

Missa inte: 5 finaste tyngsta spel för Android | 2019 -upplagan

Eldsten

Hearthstone av Blizzard Entertainment, Inc. är lämplig för tonåringar. Detta är förmodligen ett av de mest framstående Google Play Store -spelen på marknaden idag, liksom av stor anledning. Fans får njuta av ett strategibaserat spel där du kommer att använda underbara kort för att kalla varelser från Netherworld, kasta trollformler och njuta av en fantasy-belastad upplevelse av legendariska proportioner. Ditt mål är att vinna så många fördelaktiga kort som möjligt att lägga till din utmärkta samling.

När du har finjusterat dina färdigheter kommer du att kämpa mot andra hjältar i Warcraft-universum. De inkluderar Thrall, Gul’dan, såväl som Uther bland andra. Du kan välja mellan smartphone, surfplatta såväl som phablet -funktionalitet, samt slåss på dödsarenan för din chans att vinna extraordinära priser. Med cirka 1 393 177 recensioner har Hearthstone samlat ett betyg på 4,4/5, liksom det betraktas extremt av fansen.

Och där har du det! De 4 bästa Android -spelen på marknaden. Dessa extremt beroendeframkallande spel har fängslat spelarnas intresse över hela världen, liksom deras popularitet är utanför listorna!

Läs nästa
5 Finaste tangentbordsappar för Android – 2019

Back to top