Ladda ner Rootless Pixel 2 Launcher Apk med Pixel 3 Google Browse Bar

Googles Pixel Launcher är verkligen den lansering som alla Pixel -prylar skickas med, liksom medan du kan bli förlåten för att tro att Stock Android är lite på tråkig På sidan är sanningen att Google fortsätter att modifiera den i ett försök att få den att se så polerad såväl som så ren som möjligt samtidigt som det behåller något av en identitet – något lager som Android inte har förstått för tidigare.

Folket över på XDA-utvecklare delade information nyligen omger den blivande förändringen av exakt hur Google Bläddra i baren kommer att se Pixel 3 Time, såväl som nu kan du få den utseendet som en del av den rotlösa Pixel 2-starten APK också.

Även om modifieringen av Google Bläddra bar kanske inte är en stor, är det en tveksam en oavsett. Den nuvarande Browse Bar är ett stort pillerformat föremål med en ‘G’ -logotyp i ena änden samt en mikrofon i den andra.

Modifieringen som förväntas levereras tillsammans med Pixel 3 är minimal, med mikrofonikonen som lossnar från det större piller. Resultatet är en liten visuell förändring, men det är en som inte alla gillar.

Google har därefter anklagats för att ha gjort ändringar till förmån för det, utan några praktiska förbättringar som kommer från denna tweaking. Men om du vill komma in på bottenvåningen och uppleva den nya Google Bläddra i baren före någon annan, är nu din chans.

XDA Seniormedlem Paphonb fick arbeta såväl som resultatet är exakt vad vi får höra att Google arbetar med. Allt du kräver är den nya rotlösa Pixel 2 -lanseringen APK, som borde fungera bra på alla typer av Android 7.0 eller högre enhet. Du kan ladda ner starten härifrån.

När du har installerats, gå bara in i startinställningarna samt tillåta den nya Google Bläddra -stilen därifrån. Om du ville få din telefon att se ut som en pixel 3 innan Pixel 3 till och med finns, kan du nu.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11.3 Jailbreak: Här är vad iPhone såväl som iPad -individer kräver att veta

PUBG Mobile White Screen Issue Reparation för iPhone 5s nu tillgängligt

Kontrollera iOS 11.3 Slutliga utgivningsanteckningar, funktioner, Changelog alla på en plats här

Ladda ner iOS 11.3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering av den slutliga versionen bäst här

Hur man nedgraderar iOS 11.3 på din gadget [guide]

Fortnite 3.4 Patchanteckningar för mobiluppdatering samt andra plattformar som släpps, här är vad som är nytt

Pubg mobil 0.3.3 apk nedladdning för Android, iOS -uppdatering släppt, här är vad som är nytt

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top