AnyAttach låter dig skicka alla typer av data på din iPhone, iPad som e -postbilaga [Jailbreak tweak]

Det är ganska beklagligt att Apple utövar så mycket som hanterar såväl som så många begränsningar som mänskligt möjligt i hela iOS, såväl som är En av de främsta orsakerna till att människor avslutar jailbreaking enheten.

För närvarande är de enda saker som kan anslutas via e -post på iPhone, iPad samt iPod touch såväl som videoklipp från Stock Picture -album tillsammans med några andra extremt mindre saker som visitkort. Lyckligtvis erbjuds det lite modifierat som låter dig dela alla typer av data som finns på din telefon inklusive alla typer av dokument, videor samt ljudfiler.

AnyAttach, som inkluderar en kostnadsmärke på $ 1,99 på BigBoss Repo, integrerar sömlöst med postklienten. Installera bara, RESPRING, såväl som att knacka på PaperClip -ikonen i din Mail -app för att lägga till någon typ av bilaga. Det finns några inställningar som ändras i inställningsappen, liksom som sådan finns det ingen springbrädaikon.

Det finns en hel del antaganden angående villkoret för jailbreaking när iOS 5 i slutändan sjunker. Vissa säger att sedan de många, många ändringsförslag som gjorts av Apple angående många konsumentgrepp inom programvaran, att verkligen jailbreaking inte riktigt kommer att vara nödvändig. Dessutom kommer det troligtvis att ta ett tag att åstadkomma ett obundet jailbreak, om alls. Wizkid förstod som Comex var den allra första som utsatte säkerhetsbristerna i iPad 2, liksom det tog månader. Nu arbetar han för det Cupertino-baserade företaget, som dåligt har ökat sitt spel i sina ansträngningar för att lossa hackningssamhället.

Det kvarteret står nu inför sitt strängaste test hittills. För även om det är utmärkt att Apple gör några efterlängtade förbättringar, kommer många av de tweaks som erbjuds bara att inträffa-Anyattach som ett bra exempel. Det har också en nu tröttsam vana att göra betydande “övervakningar” såväl som att sedan ta dem med på nästa enhet. Som sådan är jailbreak extremt nödvändigt för att hålla iexperience så skräddarsydd som möjligt.

För att lägga till någon typ av bilaga du gillar till dina iOS -e -postmeddelanden kräver du en jailbroken iPhone eller iPad. Du kan följa vår steg -för -steg -guide som publiceras här för att jailbreak din iPhone, iPad eller iPod Touch på iOS 4.3.5 med RedSN0W (eller Pwnagetool), eller på iOS 4.3.3 med RedSN0W, PWNAGETOOL, SN0WBREEZE & JAILBREAKME (den sist en är den enklaste).

Se till att du inspekterar vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in fler appar för din iPhone och iPad.

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Back to top