Apex Launcher 2.0 för Android släppt; Ger integration med APEX -anmälare såväl som mer

anpassade husstartare gör det möjligt för Android -individer att verkligen anpassa sin enhets husskärm utanför lager, liksom även om det finns många där ute, bara en parti eller så betraktas bland eliten . Det är utan oro att Apex Launcher måste tänka på en del av den gruppen, liksom idag Designer Android Does har tagit in några fascinerande förbättringar samt förbättringar för att stöta på den framstående husskärmen som växlar så mycket som version 2.0. Som du kan förvänta dig av en Point Zero -uppdatering finns det många godsaker som kastas in i väskan, inklusive, särskilt, djup integration med Apex Notifier. Detaljer efter pausen!

Apex -starten är, bortsett från den otroligt snygga kloka launcher, snabbt min personliga favorit, liksom även om den alltid har gett en extremt omfattande ensemble av funktioner, blev saker bara mycket bättre i version 2.0.

Både de fria såväl som Pro -versioner av Apex Launcher har justerats, med de på det förra njuter av ett renare UI, uppdateringar av översättningar såväl som anpassningsbara vibrationer. De som är villiga att dela med de 4 $ som frågar kostnaden för pro -iterationen kan nu minska mappar i lådan, vilket är en fin touch för säker, men integrationen av toppmeddelanden är snabbt markeringsfunktionen här.

I stället för att vara en fristående app fungerar Apex -anmälaren som en förlängning av Apex Launcher Pro, samt kommer att ta med ikonmärken för specifika appar med aviseringar som inte har hanterats. Det ger definitivt en mer total känsla för förfaranden, liksom med kompatibilitet med ett stort antal av dina grundläggande appar inklusive Gmail, SMS samt Google Talk, Apex Launcher Pro har precis en hel del mer intuitiv.

Jag stötte på Apex Launcher för Android tidigt på förra året, liksom att ha varit imponerad av det redan från början, jag är stockad att se designern fortsätta att trycka med med dessa extremt välkomna uppdateringar.

Om du aldrig har provat Apex ett försök, inspektera definitivt den gratis versionen innan du hoppar vidare till Pro -erbjudandet, samt se till att lämna dina kommentarer samt åsikter om version 2.0 genom att släppa en kommentar via de vanliga medierna nedan.

(Källa: Apex Launcher Free / Pro för Android i Play Store)

Se till att inspektera vårt Android -appgalleri för att kolla in fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top