En annan iPhone 11-prototyp Render dyker upp med olika design än den föregående

2019-omgången av iPhones kan vara månader borta från att tillkännages, men vi verkar vara mitt i något av en render-storm, med en Mycket mer och mycket fler bilder och videor som delas om hur folk hävdar att de nya telefonerna kommer att se ut.

Den mest nuvarande kommer med hjälp av onleaks och Compareraja, med en ny prototyp som uppenbarligen arbetar sig genom tillverkningsanläggningar.

Denna läcka är den andra som Onleaks har delat, och det tros att detta är ett alternativt alternativ för Apple till det som delades för en vecka sedan. Den här versionen är kanske den snyggaste av de två, med ett mindre hack och omdesignad Cam Bump är de två många tydliga förändringar. Onleaks säger att båda läckorna som har orsakat dessa uppsättningar av återgivningar är legitima, och om det sant skulle det tyder på att Apple ännu inte beslutar om den slutliga utseendet för sin nästa runda av telefoner.

Sedan Onleaks först startade den mest nuvarande läckorna förra veckan har vi sett andra gå med i kulet, med prat om ett trippelkamsystem runt baksidan av telefonen som en konstant. Denna mest nuvarande render visar kamerorna i en mycket mer central position, snarare än klumpade ihop i en fyrkantig orientering. Detta skulle vara första gången Apple har flyttat platsen för sin kamera, så vi är inte säkra på vad vi ska göra av det.

Runt framsidan är det mindre hacket verkligen den mest uppenbara förändringen, men ramar runt skärmen verkar också vara något mindre än iPhone XS, som redan har ganska små ramar av sina egna.

Vi måste vänta och se om någon av dessa mest nuvarande återgivningar är på distans nära vad fartyg i september, men vi förväntar oss att mycket mer konkreta detaljer kommer att dyka upp när tiden marscherar på.

(Källa: Compareraja)

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 12.1.2: New Jailbreak Exploit på Horizon en gång lappad i 12.1.3 Uppdatering

Ladda ner iOS 12.1.3 Beta 3 IPSW -länkar och OTA -uppdatering

Ladda ner iOS 12.1.2 16C104 IPSW -länkar, OTA för iPhone XS, Max, XR, X och mer

Hur man nedgraderar iOS 12.1.2 till iOS 12.1 / iOS 12.1.1

iOS 12.1.2 Release Notes, Changelog och andra förändringar som framhävs av Apple

Jailbreak iOS 12.1.2 Statusuppdatering: Här är vad du behöver veta

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top