3 Fantastiska Pomodoro -produktivitetsappar för Android

Att vara produktiv i vad du än gör är viktigt; Ingen gillar att slösa bort sin tid på att göra värdelösa saker. Men oavsett hur fokuserad du är, kommer distraktioner att inträffa. En tjänst eller teknik som visar sig arbeta hela tiden tar pauser under arbetet. Att ta pauser är viktigt eftersom, kom igen, att arbeta hela tiden är en fruktansvärd idé. Du kan bara arbeta så länge innan du träffar din brytpunkt och kan inte göra någonting oavsett hur mycket du försöker fokusera.

Pomodoro -teknik är en tidshanteringsteknik som hjälper dig att göra effektivt arbete. Det gör det genom att påminna dig om att ta pauser. Det fungerar något liknande – arbeta under en viss tid under vilken du är säker på att du kommer att kunna ge dina 100% och därefter ta en paus i några minuter. Traditionellt borde du arbeta i 25 minuter och sedan ta en paus på 5 minuter. När pausen är över, kom tillbaka till jobbet igen under de kommande 25 minuterna. Ta en längre paus än typiskt efter avslutad fyra cykler i rad.

Om du är ute efter uppgiften kan du prova dessa fantastiska appar som hjälper dig att följa Pomodoro -tekniken effektivt.

Friskrivningsklausul: Eftersom det finns mycket mer än hundra appar som utför exakt samma funktion som jag inte inkluderar de appar som redan är välkända. Jag nämner bara de appar som är något nya och har bra betyg och recensioner.

Ovo -timer

För det första är OVO inte nytt men jag måste bara nämna det på grund av dess enkelhet. I grund och botten behöver du bara en timer -app som kommer att påminna dig om att ta pauser efter en viss tid. OVO -timer är förmodligen den bästa och många enkla att använda en timer för Android. För att börja använda OVO, vidrör bara skärmen och börja rotera fingret medurs. Du kommer att se den tid du ställer in den i centrum. Timern kan ställas in upp till 60 minuter. När du har ställt in önskad tid tar du av fingret och OVO börjar räkna.

Det är en av de sällsynta apparna som inte försöker klämma upp många funktioner på ett ställe. Istället begränsar den appen till nödvändiga funktioner. Det gör bara ett jobb och det utmärker sig för att göra det.

[GooglePlay URL = ””/]
Hjärnfokus produktivitetstimer

Brain Focus Productivity Timer är en tidshanteringsapp som följer Pomodoro -tekniken som du köper för att hjälpa dig att få ditt arbete gjort produktivt och effektivt. Du kan ställa in en tid tills du vill arbeta och sedan ta en paus. Det håller ett spår av allt ditt arbete och brytningssession och visar deras statistik med grafer och siffror. Det låter dig också skapa etiketter för olika aktiviteter och tilldela varje aktivitet en annan tidsuppsättning. Det har också ett rent svart tema för AMOLED -skärmar.

Det är en av den enklaste och enkla att använda Pomodoro -appen du hittar i Google Play Store. Gå vidare och prova det om du vill ha en effektiv tidshanteringsapp.

[GooglePlay URL = ””/]
ClearFocus: Produktivitetstimer

ClearFocus är en annan produktivitetstimer som följer Pomodoro -appen och hävdar att du gör dig produktiv. Det liknar den ovannämnda appen på många sätt. Den har en minimal och behaglig design. Arbets- och paus -sessioner är anpassningsbara.

En funktion som jag gillar mycket är dess förmåga att blockera distraherande appar. När du köper för att det ska fungera bör du installera en annan app från samma utvecklare som heter ClearLock. När den är installerad kan du välja vilka appar som behövs för att blockeras och hur länge och du är bra att gå.

Medan appen är gratis serverar den annonser. Vid köp för att ta bort annonser och låsa upp några extra funktioner som en pausknapp och widget måste du spendera lite pengar.

[GooglePlay URL = ””/]
Det är det för den här listan. Det finns en mycket mer fantastisk app som du borde prova. Det heter 5217. Jag har inte lagt till den i listan eftersom jag bara ville lägga till helt gratis appar och det är en betald.

Använder du Pomodoro -teknik? Tycker du att det är användbart? Berätta i kommentarerna nedan.

Back to top