Apple ansöker om mångsidig skärmpatent mitt i rykten om vikbar iPhone

US Patent & Trademark Office har publicerat en ny Apple Patent -applikation som täcker en vikbar display. Rykten har tidigare cirkulerat att Apple arbetar med LG för att ta med en iPhone till marknaden som har något hopfällbart element. Själva patentet förklarar en skärm som skulle göra det möjligt för individer att öppna och stänga den, som de skulle göra en bok.

En elektronisk gadget kan ha en mångsidig del som gör det möjligt för gadgeten att vikas. Gadgeten kan ha en mångsidig skärm. Den mångsidiga skärmen kan ha en böjregion som gör att skärmen kan böjas längs en böjaxel när gadgeten är vikta.

Rykten om en hopfällbar iPhone är inget nytt, såväl som att denna patentansökan långt ifrån bekräftar att en person är på väg visar det att Apple åtminstone har tänkt på det. En rapport förra månaden antydde att Apple planerar att investera i en LG -anläggning utformad för produktion av vikbara skärmar, med OLED som nämns som den skärminnovation som valts. Det nya patentet säkrar dock sina satsningar och täcker LCD, OLED och mikroled.

Display kan inkludera en rad skärmpixlar utvecklade från LCD-komponenter (flytande kristallskärm (LCD), en rad elektroforetiska skärmpixlar, en rad organiska ljusemitterande diodskärmspixlar, en rad pixlar utvecklade från kristallina halvledarens ljusemitterande diodies ( ibland kallad mikro-LED), en rad elektroweting-skärmpixlar eller skärmpixlar baserade på andra skärmteknologier. Exempel på vilken skärm har utvecklats från organiska ljusmittande diodpixlar eller mikroledda pixlar kan ibland förklaras här som ett exempel).

Medan rapporter har föreslagit att en hopfällbar iPhone kan nå oss runt 2021 -märket, är det inget annat än gissningar just nu. Om en sådan tidsskala är någonstans nära exakt, är det möjligt Apples strävan efter mikroled innovation kan ha en roll att spela i en sådan hopfällbar skärm.

(Källa: USPTO)

Du kanske också vill inspektera:

Pokemon Go 1.53.2 IPA samt 0,83.1 APK -hack som erbjuds att ladda ner nu

iPhone 8 -mikrofon fungerar inte eller dåliga mic volymproblem som rapporteras utan reparation i sikte

Ladda ner GBA4IOS 2.1 iOS 11 IPA på iPhone eller iPad [ingen jailbreak krävs]

vshare iOS 11 nedladdning för IPA -data [ingen jailbreak krävs]

Windows 10 Produktnyckel samt aktivering: exakt hur man upptäcker det såväl som exakt hur det fungerar

Ladda ner iOS 11.1.2 IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone, iPad, iPod touch

Nedgradering iOS 11/11.1.2 På iPhone eller iPad [How-to Guide]

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 / 11.1.1 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben

Back to top