Baserat enbart på just nyligen läckta delar, här är hur ‘iPhone 5’ kommer att se ut [video]

medan teknikvärlden huvudsakligen var oinformerad om vad som slutligen slutade vara iPhone 4S, har vi ganska solida bevis på Kommande Apple -smartphone, som har inofficiellt identifierat iPhone 5.

Läckta delar pekar på en huvudsakligen liknande typfaktor, även om den ständigt närvarande 3,5-tums skärmen i en verklig uppslag för böckerna kommer att bli längre-att förändra elementförhållandet medan du trycker på diametern närmare 4-tumsmärket. Även om Cupertino -verksamheten inte skiljer sig för att följa ett prejudikat som anges av Android -tillverkare (om något, det är den andra metodrundan), visas iPhone nu miniatyr mot Samsung Galaxy S III såväl som Galaxy Note -enheter, därför Det är meningsfullt för Apple att erbjuda konsumenterna en mycket mer konkurrenskraftig gadget när det gäller skärmens fastighet.

Bortsett från den oundvikliga tillämpningen av 4G LTE, antyder de delar som har dykt upp att de beprövade såväl som kontrollerad estetik inte kommer att förändras avsevärt, liksom Bryce Haymond från Blackpool Innovative har lagat upp en uppsättning högupplösta 3D-renderingar av de oavngjorda Gadget baserat på de tidigare nämnda läckorna.

Som ni ser ser den ut, såväl som om den exakt visar den slutliga designen, den kommer definitivt att locka massorna när det återigen. Efter att ha sagt att jag, med så mycket bra, “drömt upp” -idéer efter att ha behandlat oss under de senaste månaderna, misstänker att många kommer att vara missnöjda för att se vad som i huvudsak är en förlängd iPhone 4 /4s.

Förutom YouTube-klippet finns det ett arkiv med mycket mer än 70 högupplösta bilder för dig att tappa över, som är länkade till på källlänken ovan.

Det är ingen tvekan om att iPhone – efter fem år på marknaden – beror på en större skärm, men när iPhone 4 är nästan två år gammal, skulle jag också ha trott att Cupertino -verksamheten skulle försöka förnya sig i designen.

Med Samsung som överträffade Apple för att bli den primära smarttelefontillverkaren, såväl som Windows Phone – som är böjd av Nokia Lumia -serien – tar Cupertinos smarttelefonkrona på världens största marknad, Kina, Tim Cooks företag förstår att nästa gadget kommer att kräva att ta med sig för att ta med sig för att ta med Den “wow” -aspekten i Köp för iPhone för att återupprätta sin dominans inom smartphonebranschen.

WWDC är bara några dagar bort, men med så länge fram till den påstådda september / oktober-utgåvan, förvänta dig inte att höra någon typ av officiellt ord som rör den ivriga förväntade enheten.

(via MacRumors)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top