Nedladdning: TVOS 14.6, WatchOS 7.5, HomePod 14.6 Slutversion släppt

Apple har officiellt släppt de slutliga versionerna av TVOS 14.6, WatchOS 7.5, samt HomePoad 14.6 för alla kompatibla Apple TV, Apple Watch, samt HomePod hårdvara.

Om du är i tillhörigheter till en Apple TV, Apple Watch, HomePod eller HomePod Mini, kanske du vill notera dessa senaste utgåvor.

TVOS 14.6: Med den här utgåvan fortsätter Apple mönstret att släppa ganska mindre uppdateringar för kompatibel Apple TV -hårdvara. När de installeras introducerar TvOS 14.6 inte någon typ av stora utåtriktade ändringar eller nya funktionstillägg. Istället inkluderar den en samling förbättringar såväl som förbättringar under huven för att eliminera buggar såväl som för att göra Apple TV-upplevelsen mycket roligare.

WatchOS 7.5: För att arbeta harmoniskt med iOS såväl som iPados 14.6 har Apple introducerat WatchOS 7.5 med omedelbar effekt. Återigen, som andra mjukvaruapplikationsreleaser för Apples andra hårdvaruplattformar, verkar WatchOS 7.5 inte snabbt fungera någon typ av synliga utåtriktade modifieringar eller funktionstillägg. Istället fokuserar det på bugfixar såväl som allmänna förbättringar. Vissa individer har upplevt problem med att låsa upp en iPhone med Apple Watch, så det är troligt att den här uppdateringen bidrar till den fixen, bland annat.

HomePod 14.6: Återigen, liksom TVOS 14.6, introducerar HomePod Firmware 14.6 inget mycket mer än bugfixar samt allmänna förbättringar för alla kompatibla HomePod -hårdvara. Många särskilt kommer utgivningen av HomePod 14.6 att introducera stöd för förlustfritt ljud som kommer att göra ett uppträdande i Apple Music.

Som vanligtvis är fallet, erbjuds alla versioner av den ovan nämnda firmware och ställs in på lämpliga kompatibla prylar med omedelbar effekt. Se bara till att göra någon typ av lämpliga säkerhetskopior om du är orolig för nedladdningarna av nedladdningarna, men i all ärlighet, förutsatt att naturen såväl som skala på de erbjudna uppdateringarna, borde det inte finnas någon typ av problem alls.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 14.6 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 14.6 Släppt

Jailbreak iOS 14.5.1 Med Checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.5.1 samt iPados 14.5.1 [Tutorial]

Hur man reparerar dålig iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i dina bilar och lastbilar enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-situation med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att checkin

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: just här är en lista som är värd att kontrollera

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Back to top