Skapa fantastiska film från Cam Pictures på Android

Vi tar många bilder i dag. Från barn, husdjur och landskap till selfies. Idag visar vi dig hur du förvandlar CAM -bilder till film med några enkla att använda Android -appar. Fortsätt läsa för att lära dig hur du kan skapa film från kambilder på Android.

Smarttelefonkameror har förbättrats år efter år som alla andra smarttelefontekniker, annat än batteriet. Idag är de vid en punkt att tillverkare till och med har börjat göra anspråk på DSLR -liknande bilder. Även om det inte är helt sant och förmodligen aldrig kommer att bero på … fysik. Det är fortfarande utmärkt ändå. Vi tar så massor av foton varje dag. Faktum är att människor mycket fler foton varannan minut än vi gjorde under 1800 -talet. Allt tack vare Android som gör smartphones prisvärda. Android-, eller Android -appar för att vara exakta, kan också hjälpa dig att skapa fantastiska film från dina bilder.

Det finns gott om videoredigeringsappar på Android, men idag kommer vi att fokusera på de enklaste av dem, dessa är appar som alla person som kan använda en Android -smartphone måste kunna använda ganska enkelt.

Förvandla kambilder till film med Google -foton

[GooglePlay URL = ””]
Google Photos är faktiskt en fotohanteringsapp som gör massor av saker som att lagra dina foton till molnet gratis. För att använda den måste du aktivera synkronisering eller åtminstone publicera dina foton till Google -foton. Om du har en Android -enhet har du antagligen redan installerad. Det låter dig också flera alternativ för att redigera dina foton, tillämpa filter osv. Inte många vet men det har också en fantastisk videoredigerare inbyggd. Appen skapar automatiskt en rolig film från dina foton utan några inmatningar från dig. Det föreslår film till dig som ger dig möjligheten att spara den i ditt bibliotek eller ta bort det.

Redaktörs val
Manipulera bilder på Android med GraphicsMagick

Du kan också fästa foton manuellt och skapa en video med övergångar, texter, bakgrundsmusik och mer. Allt du behöver göra är att välja ett gäng bilder, eller till och med animationer eller videor och tryck på + -knappen överst. Välj sedan film från listan över saker du kan lägga till de valda objekten till.

Efter det kan du välja vilken typ av film du vill skapa. Det finns en hel del mallar du kan välja mellan som Cat Motion Picture eller Mors dag om mors dag är runt eller jul, etc. Du kan också börja från början och manuellt skapa din video genom att välja ny film. När du är nöjd med skapelsen, bara knacka på spara på toppen.

Förvandla kambilder till film med quik

[GooglePlay URL = ””]
Google Photos är ganska enkelt att använda även för att skapa videor eller animationer men det erbjuder inte mycket kontroll för dig. Om du är någon som gillar lite mer teknisk och gillar har Google -foton känna sig ganska barebones när det gäller videoredigeringsfunktioner. Quik är en app av GoPro, ett namn som är ganska populärt i världen av videokameror. Detta är en app som är nästan lika grundläggande som Google-foton men detta är också en fullfjädrad videoredigerare. Det råkar också vara min favoritapp när jag vill göra snabba, roliga videor på min telefon.

Måste läsas
7 Bästa Android -bilalternativ att använda i din bil

Appen har mycket fler funktioner jämfört med Google -foton och den tillgodoser både amatörer och proffs. Starta bara appen, tryck på Skapa en ny videoknapp så kan du börja välja dina foton, videor, etc. Hela processen som att installera ett program på Windows där installationsguiden guidar dig genom den. När du har valt foton blir du ombedd att ge ett namn till projektet. En video skapas automatiskt, men du kan välja mellan många olika videostilar.

Vissa av dessa ser väldigt professionella ut och det skulle vara svårt att säga att en sådan video gjordes på en telefon. Du har också alternativen att välja ett av de massor av bakgrundskärnor som ingår i appen eller lägga till din egen. För att göra det väljer du musikikonen längst ner, perfekt i mitten.

Genom att knacka på ikonen Redigera (penna) på videon kan du också redigera varje ram individuellt, lägga till nya ramar eller ta bort några, till exempel Quik -logotypen i slutet. Det låter dig också ändra ramstorleken, videodation, lägga till filter, texter, allt du kan förvänta dig av en videoredigeringsapp. Som sagt är det en fullfjädrad videoredigerare men det är också så grundläggande att använda som det kan få.

Läs nästa
Prova grundläggande mobilverktygsappar för en lätt Android -upplevelse

Back to top