PUBG Mobile 0.3.3 Uppdatering för Android, iOS släppt, här är vad som är nytt

Tencent Mobile har utfärdat en PUBG -mobiluppdatering till iOS App Store och Google Play Store som samtidigt håller spelare glada och lämnar dem att känna sig lite frustrerad.

Släppet innebär att version 0.3.3 är tillgänglig för att ladda ner omedelbart för alla PUBG -mobila spelare.

Den goda nyheten är att Tencent tydligt visar att det är villigt att fortsätta uppdatera PUBG Mobile för att säkerställa att spelet går smidigt för alla spelare och försöker fixa eventuella problem som kan växa upp på vägen.

Denna senaste utgåva tar den iOS- och Android -engelska versionen av det globala fenomenet till version 0.3.3 och buntar i ett antal korrigeringar som förhoppningsvis bör blidka det globala spelgemenskapen.

Som ett exempel på dessa förändringar är de officiella Android -utsläppen för version 0.3.3 som följer:

– Nu kompatibel med fler enheter.
– Stöder nu följande språk: tyska, ryska, franska, spanska, portugisiska, turkiska, traditionella kinesiska, thailändska och Bahasa Indonesien
-Facebook-användare kan nu ändra sina ikoner i spelet
– Olika bugfixar

När det gäller Apples iOS -plattform är samma release -anteckningar relevanta, med undantag för det faktum att Tencent uttryckligen nämner enheterna som nu erbjuder förbättrad kompatibilitet med PUGB Mobile, inklusive iPhone 5S, iPad Air och iPad Mini 2 och 3. Det verkar som om det verkar som Mycket arbete har gjorts för att säkerställa att äldre hårdvara kan köra PUBG så smidigt och effektivt som möjligt. Tack vare läckt patchinformation vet vi redan att den inkommande versionen 0.4.0 i PUBG Mobile ytterligare utökar spelhandtaget för äldre enheter genom att inkludera automatiska spellägen för att avslöja bästa möjliga prestanda.

Version 0.3.3 kan laddas ner med omedelbar effekt för Android- och iOS -enhetsägare som kör den engelska versionen av spelet. Vi kan ha några små förändringar med den här versionen, inklusive ytterligare språkalternativ, men det är verkligen version 0.4.0 som vi ser fram emot tack vare spänningen som introducerats av de läckta lappnoterna. Den kinesiska versionen av spelet är redan upp till 0,4,0 är förhoppningsvis den engelska versionen kommer att fånga upp förr snarare än senare.

Som alltid, gå vidare till den relevanta butiken och ta tag i den senaste uppdateringen, och så snart någon annan anmärkningsvärd utgåva inträffar kommer vi säkert att meddela dig.

(Ladda ner: PUBG Mobile version 0.3.3 för Android -enheter i Play Store)
(Ladda ner: PUBG Mobile version 0.3.3 för iOS -enheter i iOS App Store)

Android -användare? Kan du inte komma åt Play Store men vill ha den senaste versionen av PUBG Mobile APK? Du kan ladda ner APK härifrån och datafilen härifrån. När du har laddat ner, installera APK som vanligt och kopiera sedan den nedladdade och extraherade com.encent.ig -mappen till/Android/OBB/.

Du kanske också vill kolla in:

PUBG -mobilsystemkrav för Android- och iOS -enheter

PUBG mobiluppdatering 0.4.0 Patchanteckningar för engelska USA -marknaden på Android, iOS släppt

iOS 11.3 Ladda ner Final IPSW -versionen för iPad 6 släppt

PUBG mobiltips och tricks för Android och iOS [guide]

Pubg mobil mod apk nedladdning för Android nu tillgänglig, här är vad du behöver veta

Ladda ner iOS 11.2.6 IPSW -länkar och OTA med fix för meddelanden som kraschar fel

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad med Electra eller Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top