Apple sänds nya ‘Hollywood’ iPad TV -reklam under Oscars [Video]

Den 85: e Academy Awards -ceremonin kan handla om Hollywoods glitter och glamour men det verkar praktiskt taget omöjligt för en stor händelse utan att Apple gör något slag av utseende.

När det gäller tittare och potentiellt konsumentengagemang är Academy Awards förmodligen bara dvärgade av Superbowl, vilket gör tillfället till den perfekta tiden för det Cupertino -baserade företaget att visa upp iPad och iPad Mini -hårdvara samt de kraftfulla apparna som gör produkten till den perfekta tiden för det Cupertino -baserade företaget sticker ut från tävlingen. I överensstämmelse med evenemangets anda visar den nya reklamen som släpps idag inte bara utbudet av iPad-hårdvara som finns tillgänglig utan fokuserar också på tredjepartsappar med filmskapande och filmbaserat tema.

Den nya kommersiella kommer att “med över 300 000 appar, iPad är uppe för allt du är” Tagline och betonar det faktum att iPad och iPad Mini har ett stort utbud av dedikerade förbättringar tillgängliga via App Store. Som du kan förvänta dig följer reklamen det typiska Apple -minimalistiska tillvägagångssättet som vi har vant oss vid de senaste åren med särskild uppmärksamhet åt appar som iMovie och iTunes som skulle tilltala den filmälskande kreativa typen.

Apples premiumprodukter har alltid haft en stark följd bland de i den kreativa världen. Företagets MAC -produkter har historiskt visat sig vara extremt populära bland de som är involverade i skapandet och redigeringen av musik och filmer, vilket är ännu en anledning till att Apple alltid är så angelägen om att marknadsföra sina produkter under stora evenemang som Academy Awards. “Magical”, “fantastisk” och “enorm” är bara några av de surrord som används under reklamen för att beskriva vad iPad erbjuder.

Den nya reklamen kan tilltala dem i Creative Industries men det är inte första gången Apple har gjort ett uppträdande under Oscars. Den första Oscar -baserade iPad -reklamen sändes berömt under 2010 och har gjort ett utseende sedan dess. Det verkar som om Academy Awards och Apple går väldigt snyggt tillsammans.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top