En ny 13-tums MacBook Pro med saxtangentbord kan vara redo nästa månad [rapport]

med MacBook Air och 16-tums MacBook Pro som nu sportar det nya saxtangentbordet i stället för det fruktansvärda fjärilstangentbordet, det är bara en Matter of Time innan vi får se en 13-tums MacBook Pro med samma inmatningsmetod.

Enligt en rapport kan den komma nästa månad. Därefter kommer från YouTuber Jon Prosser som tog till Twitter under helgen för att säga att en ny 13-tums MacBook Pro-kodnamn J223-kommer att släppas nästa månad.

Intervande är detta helt enkelt en uppdatering av den befintliga modellen snarare än en övergång till en ny 14-tums skärm som förväntats sedan 15-tums gjorde plats för 16-tums modell.

Det skulle antyda att den 14-tums MacBook Pro-förutsatt att det någonsin är att komma fram-är något vi måste vänta lite längre på.

Även om Prosser inte specifikt nämner saxtangentbordet, står det inte efter någon anledning att Apple skulle släppa en anteckningsbok med det mycket hatade fjärilstangentbordet vid denna tidpunkt. Det är ett tangentbord som har blivit notoriskt opålitligt under de senaste åren, med många produkter som ser returprogram på grund av dess oförmåga att hantera även de mest obetydliga av skräpintrång.

Prosser säger inte när vi bör förvänta oss att den nya 13-tums MacBook Pro kommer att tillkännages, utöver en vag “nästa månad” -tidsskala.

(Källa: Twittertwitter)

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.4.5 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 13.4.5 Beta 1 släppt

Kodi 18.6 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på rätt sätt, här är hur

Nedladdning: iOS 13.4 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13.4 för kompatibla enheter släppta

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Med checkra1n, så här [guide]

Nedgradera iOS 13.4 till iOS 13.3.1 för checkra1n jailbreak – hur man

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, så här [guide]

Apple Watch ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top