5 lätta alternativ för Facebook Android -app

Med mer än en miljard registrerade användare är Facebook den ultimata webbplatsen för sociala medier. Detsamma gäller för sin officiella mobilapp. En ny undersökning visar att Facebook är den mest installerade tredjepartsappen på Android och den har mer än en miljard nedladdning. Tyvärr är den officiella Facebook-appen också en batteritränering och resurshogging-katastrof för en app som enkelt kan bromsa din enhet, särskilt om du har en gammal eller en starttelefon på startnivå. Tack och lov finns det några fantastiska tredjepartsalternativ som ger lika bra erfarenhet som den officiella appen och de gör det utan alla de frågor som nämns ovan. Här är vår lista med 5 lätta alternativ för Facebook Android -appen.

Facebook Lite

Kom ihåg den gamla Facebook -appen? Den som kom före Android och sprang på de 1-tums skärmfunktionerna? Tja, Facebook Lite är mycket så. Det är väldigt grundläggande och den avskalade versionen av den officiella Facebook -appen. UI liknar det du får från dessa mini -webbläsare. Eftersom det är den lättare versionen är det snabbt och batteri och resursvänligt.

[GooglePlay URL = ””/]
Metall för Facebook

Metal är förmodligen det bästa tredjepartsalternativet för den officiella Facebook-appen. Med en storlek på mindre än 3 MB fungerar metall helt smidig utan att svänga RAM eller batteriet.

Metal för Facebook är en webb-wrapper. Vad det gör är att den presenterar den mobila webbplatsen inuti en app med några extra tweaks och funktioner för att förbättra den totala upplevelsen. Några av förbättringarna inkluderar materialdesign, aviseringar, teman etc.

Missa inte: Hur man laddar ner och delar Facebook -videor på WhatsApp

Metall innehåller annonser som kan irritera några av användarna. Som ett resultat har utvecklaren också tillhandahållit en Pro-version av appen som är helt annonsfri.

[GooglePlay URL = ””/]
Vänlig för Facebook

Friendly är en annan tredjepartsapp som fungerar som en förlängning av mobilwebbplatsen. Med funktioner som teman, förmågan att ladda ner videor, blockera Facebook -annonser är möjligheten att säkra ditt konto med fingeravtryck och lösenord, växla mellan flera konton osv. Friendly är en behandling för dem som letar efter en enkel upplevelse. Med den här appen kan du också anpassa nyhetsfeed genom att filtrera vissa ord och dölja inlägg som innehåller dessa ord. Det är något jag inte har lagt märke till i andra sådana appar.

[GooglePlay URL = ””/]
Swift för Facebook Lite

Swift är en bara-ben-app som inte går ut ur sitt sätt att ge något extraordinärt. Det är en enkel tjänst som låter dig bläddra i Facebook med viktiga funktioner som meddelanden, skicka och ladda ner bilder och videor, push -aviseringar, röst- och videosamtal, interagera med inlägg etc.

Försäljningspunkten för Swift är dess RAM -konsumtion – endast cirka 20 MB. Du kan bli av med annonsen och stödja appen genom att göra ett köp.

[GooglePlay URL = ””/]
Enkelt för Facebook

Enkelt för Facebook, som namnet antyder, är en enkel webb-wrapper för Facebooks mobilwebbplats. Precis som Swift för Facebook Lite fokuserar helt enkelt på att tillhandahålla de väsentliga funktionerna snarare än någon gimmick, och det gör det på ett effektivt sätt. Med Simple kan du utföra grundläggande aktiviteter som att interagera med inlägg, ladda upp foton och videor, uppdatera status, chatta med dina vänner etc.

Se också: 9 Lite -appar för att spara utrymme och minska dataanvändningen

Enkelt för Facebook har en Pro -version som du kan köpa för att blockera sponsrade inlägg och annonser.

[GooglePlay URL = ””/]
Alla appar som nämns ovan är mycket bra och enkla i telefonen. Men kom ihåg att de är tredjepartsappar. Vad detta betyder är att när Facebook rullar ut en ny funktion kommer den officiella appen att få den länge innan sådana tredjepartsappar.

Back to top