Viral video visar schimpans som rullar genom Instagram på en iPhone som en chef

Det tar tydligen inte mycket för en video att bli viral 2019, men den senaste Instagram -videon för att ta världen med storm är faktiskt ganska bra.

Delad av Mike Holston visar videon en schimpans som glatt rullar genom Instagram som en proffs.

Videon har redan sett vyer i området för miljoner, och gammaldags medier har till och med börjat hämta den.

Som ni ser för er själva, visar en minut-video att schimpansen rullar genom Instagram på vad som verkar vara en ny iPhone med ett Otterbox-fall installerat. Han bläddrar genom Instagram med till synes avsikt snarare än mållöst att knacka bort, med swipes och sådant genomförs precis som om telefonen var i händerna på den mest tekniska kunniga tonåringen.

Vi trodde aldrig att vi skulle titta på en schimpans som surfar på Instagram och tycker att det är fängslande, men här är vi och tittar på det på upprepning. Det är dock en sak som kommer ut ur detta, och det är det faktum att gränssnittsdesignerna på Instagram borde vara ganska nöjda med sig själva. När allt kommer omkring är en schimpans som arbetar sig igenom appen med aplomb ett säkert tecken på att gränssnittet är intuitivt, åtminstone!

Kolla in videon och se vad du tror. Vi har sett unga barn göra liknande saker tidigare, men inte så mycket en schimpans. Nu har vi, och det är en sak av skönhet. Toppmärken till alla inblandade!

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering nu

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering tillhandahållen av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top