Infinity Blade III för iOS går gratis för begränsad tid, ladda ner nu [$ 7 -värde]

Infinity Blade har varit snarare grafikens riktmärke för iOS med tanke på att det först kom ut för fem år sedan. Den bländande titeln som nu är i sin tredje iteration, kallad Infinity Blade III, har helt tappat sin kostnadsidentitet för första gången och kan laddas ner helt gratis på alla kompatibla iOS -enheter. Ladda ner länkar såväl som detaljer för att följa idealet efter hoppet.

Infinity Blade har länge hållit sig som ett premiumspel, där strömmen som använder från stolens njutning vanligtvis kan upptäckas med en kostnad på 6,99 dollar som identifierar att många inte är beredda att gaffla ut, trots den vackra grafiken såväl som det uppslukande spelet . Förra gången Infinity Blade III gick nära gratis i App Store, var när spelet träffade ett lågt $ 0,99 fynd av ett pris, men aldrig med tanke på att dess utgivning hade titeln erbjudits gratis.

De av er oinformerade från Infinity Blade -franchisen, spelet ger ett svärd som utövar såväl som svängande stil där idén om “Champions vs Villains” är extremt mycket levande. Steg runt en uppslukande 3D -värld genom att knacka på skärmen och gör att dina kämpande färdigheter räknas med rent beröringsbaserad intuitiv, inklusive svep. Handlingen är verkligen filmisk, med varje steg som dyker upp med livet tack vare den Unreal Engine -innovationen som driver titeln i baksidan.

“Såväl Siris som Isa har gått med God-King Raidriar i ett beslutsamt försök att förstöra arbetaren av tricks såväl som hans armé av dödslösa titaner.” Unikt funktionsspel, ordförande har tydligt använt ”om det inte bröt, inte reparera det” -metoden i teknik till Infinity Blade III: s stridssystem samt resulterande upplevelse. Emellertid har designarna kastat in två spelbara karaktärer i mixen denna gång runt, var och en med sina speciella förmågor. “Strid helt nya fiender som både den legendariska hjälten Siris, liksom den stealthy kvinnliga krigare-tjuv, Isa, var och en med tre speciella stridsstilar samt många fantastiska vapen såväl som föremål.”

Om du är ny i Infinity Blade -franchisen, föreslås det extremt att du tillhandahåller denna mest aktuella titel en virvel på din iPhone eller iPad, mycket bättre ännu om du har spelat de tidigare två utgåvorna och får tag på det tredje – nu Att det är gratis-är verkligen en no-brainer. Kom ihåg att det är gratis för begränsad tid. Så slösa inte någon typ av tid och få tag i spelet nu för gratis innan det går tillbaka till sitt rutinpris på $ 7.

Infinity Blade III är kompatibelt med alla iOS -prylar som kör iOS 6.0 eller högre, samt stöder full upplösning på prylar som iPhone 6, iPhone 6S, iPad Air 2, samt iPad Tiny 3.

(Ladda ner: Infinity Blade III för iPhone samt iPad från App Store)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top