Samsung kommer inte att visa upp Galaxy S8 på MWC 2017

En av de fantastiska sakerna om betydande konferenser och mässor som Mobile World Congress (MWC) och Consumer Electronics Show (CES) är att händelserna vanligtvis består av en väsentligen blandad väska, vilket indikerar att delegater och deltagare sällan kan förutsäga med någon fantastisk noggrannhet exakt vilka produkter och hårdvara som faktiskt kommer att visas under evenemanget.

Vi kan emellertid vanligtvis göra några utbildade antaganden, till exempel att anta att årets Galaxy S8 -smartphone skulle visas vid nästa månads MWC i Barcelona, ​​baserat på tidigare modeller som har visats vid evenemanget. Samsungs chef för mobil, Koh Dong-Jin, har emellertid motbevisat den förväntningen genom att gå på rekord för att säga att tiderna förändras, och att Galaxy S8 inte kommer att vara en del av MWC-upplevelsen.

Som du kan förvänta dig kom Samsungs verkställande inte exakt med ytterligare information om företagets nästa flaggskepp, eller för den delen varför beslutet fattades att inte innehålla hårdvaran under nästa månads Mobile World Congress. Vi är emellertid alla medvetna om de flera tillverkningsfrågor som bryter den dåliga Galaxy Note 7-hårdvaran, som i slutändan ledde till enhetens världsomspännande återkallelse, och det skulle vara helt förståeligt om Samsung spenderade lite ytterligare tid på produkten för att få en enhet Det rätt, snarare än att få ut det.

Som en del av Galaxy Note 7-utredningen har företaget nu djupgående en “8-punkts batterisäkerhetskontroll” -process för alla batterier som kommer att integreras i framtida Samsung-produkter. Alla framtida Samsung -smartphones kommer också att skapas i efterhand som lärande lektioner på det hårda sättet ger. Enheter som Galaxy S8 kommer att innehålla en designmetod som introducerar ytterligare utrymme runt det integrerade batteriet, liksom en specialbyggd skyddande konsol.

När du tar hänsyn till dessa designförändringar, liksom det faktum att företaget offentligt har mött kritiker, arbetat nära med tredjeparts utredningsföretag för att lyfta fram och identifiera Galaxy Note 7-frågorna och också producerat en åtta-stegs guide, du Få verkligen en tro på att det sydkoreanska företaget har tagit detta mycket på allvar.

(Bild: Galaxy S8 läckt foto)

Även med allt detta i åtanke är det fortfarande en besvikelse att lära oss att vi inte kommer att se S8 i en officiell kapacitet nästa månad. Detta kommande flaggskepp är en av Samsungs mycket förväntade hårdvara, ryktad att skicka med en ramfri design, borttagandet av hörlursuttaget och en dedikerad hårdvaruknapp för Samsungs AI-assistent. Vi kan dock behöva vänta till april för att se det.

(Källa: Reuters)

Du kanske också vill kolla in:

Nya iOS 10 Jailbreak tweak -utsläpp: Antitracker, Ice 9, Taptickeys, mer

Jailbreak iOS 10.2 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 på iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro med Yalu [uppdaterad]

Pokemon Go ++ 1.23.1 / 0.53.1 Hack släppt, ladda ner det härifrån

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top