10 Bästa Android -lanseringsrekommendationer

När du får din helt nya Android -smartphone finns det en spänning för det. Medan vissa är snabba att installera en anpassad startare, testar vissa av oss standardskyttaren på den nya enheten. Naturligtvis finns det inte mycket att ta reda på här om du köper dina enheter från samma OEM ofta. Poängen är att en bra app -start är viktig. Det är det som gör din Android -upplevelse unik, som du vill ha det. Idag kommer jag att erbjuda 10 rekommendationer för de bästa Android -lanseringarna.

Även om enhetens programvara har en ful hud du hatar, kommer du inte att se det lika mycket som din start. Om inte för anpassade lanseringar skulle jag aldrig ha överlevt min första Samsung -enhet eller Emui -huden från Huawei som jag för närvarande tycker om. Android -lanseringar är ganska mycket som Android men det finns ingen perfekt lansering även om vissa kan argumentera Nova Launcher är. Du måste välja en som passar dig. På DroidViews har vi granskat en hel del lanseringar för dig som borde hjälpa dig att bestämma istället för att behöva prova dem alla.

Utan ytterligare ADO, låt oss gå vidare till listan över bästa Android -lanseringsrekommendationer.

1. Nova Launcher Prime

När du är i en lista över “något”, nämns något redan innan listan till och med börjar måste du veta att det är saker av legender. Det kanske inte ens är en överdrift när det gäller Nova Launcher. Det har varit den mest populära Android -starten i mer än ett halvt decennium. Det är på något sätt som iPhone of Android -lanseringarna på vissa sätt. Det är inte exakt det bästa på det mesta. Nova brukade vara den enklaste och mest anpassningsbara Android -startaren, men under åren har dessa kronor tagits av andra lanseringar.

Ändå förblir Nova populär eftersom det räcker för många människor. Det är lager som, och det har massor av funktioner kanske mycket mer än du kan begära. Nova Launcher, såvitt jag minns, var den första Android -starten under Android 4.0 -dagarna som förde Stock Android -utseendet till varje Android -enhet.

Bortsett från det var det funktionsförpackade som ingenting vid den tiden var. Jag minns en startare som var nästan lika funktionsfylld men det var ingenstans nära Android-utseendet och känslan.

Det stöder alla de grundläggande funktioner du kan förvänta dig av en anpassad startare, till exempel ikonpaket, resizable widgetar, resizable rutnät, subgrid positionering på hemskärmen, en rullbar brygga, widgetar support i bryggan, massor av gester, oläsande räknare märken , anpassade ikon sveper, och listan är riktigt lång. Det finns en gratis version som du kan prova men du får inte de flesta funktioner. Alla dessa saker gör Nova till en av de bästa Android -lanseringarna.

[GooglePlay URL = ””/]
[GooglePlay URL = ””/]
2. Action Launcher 3

En annan populär startare som har funnits ett tag. Action Launchers största styrka är innovation. Den mest framstående av alla dessa unika funktioner skulle vara QuickTheme. Det ändrar temat för din sökfält, mappar och applådor med färgerna på din nuvarande tapet.

Omslagsfunktionen låter dig dölja en hel mapp bakom en appikon. Genom att knacka på ikonen öppnar appen medan du utför en gest på appikonen som att svepa upp eller dubbel-tap öppnar mappen. Detta är verkligen värdefullt om du använder en av apparna från en mapp oftare, eller om du bara vill ha en renare utseende.

Quickdrawer hade bytt ut applådan i action -startare och den är fortfarande där. I grund och botten, om du inte aktiverar Google Now -fönstret till vänster, ger en svep från vänster kant en lista över alla dina appar. QuickPage -funktionen lägger till en tom sida som kan nås med en svep från höger kant på din hemskärm. Detta kan användas för att dölja appar och widgetar. Det är ganska mycket en mini -applåda med support för widgetar.

Dessutom arbetar Chris Lacy, utvecklaren ständigt för att föra nya funktioner till lanseringen. Action Launcher är alltid den första starten som tar med någon funktion från den senaste Pixel -starten. ibland helt enkelt baserat på läckor. Det är snabbt. Det är den ena startaren som fick mig att ge upp Nova Launcher. Medan jag försöker lanserar ofta, kommer jag hela tiden tillbaka till det. Action Launcher 3 är en av de mest populära och bästa Android -lanseringarna som finns i Play Store.

[GooglePlay URL = ””/]
3. ASAP Launcher

Action Launcher är annorlunda, ja, men på senare tid har allt handlat om att blanda alla Action Launcher -godsaker från tidigare till Pixel Launcher -funktioner. Om du letar efter något helt unikt är ASAP ett mycket bra val. Det är fortfarande ganska normalt utseende, förutom den fantastiska sökwidgeten på huvudskärmen som också visar det aktuella vädret och den aktuella låten.

Launcher har 5 fördefinierade hemskärmar. Det finns huvudskärmen som sitter i mitten med två på vardera sidan. De andra fyra ger dig snabb tillgång till dina kontakter, väderinformation, kalender och kommande evenemang, samt en detaljerad att göra-lista. Att svepa från höger kant ger dig några snabba växlar som är lättare att nå, för att vara ärlig, att notiernanullnull

Back to top