12-tums Retina MacBook kommer att vara i lager i Apple-butiker i slutet av maj

Om du har trott på att välja dig en ny 12-tums Retina MacBook har vi några bra nyheter såväl som några dåliga nyheter till dig. Sätt du ner? Bra, låt oss komma igång.

Den stora nyheten är att den nya 12-tums MacBook är inställd på att erbjudas att köpa i butiken från veckan den 25 maj enligt ett memo som skickades ut till detaljhandlar-som exponerats av 9to5MAC. Vissa väljer butiker borde redan ha aktier som erbjuds till försäljning bäst nu, även om det är begränsat till butiker i USA, Storbritannien, Kanada, Nederländerna, Australien, Schweiz, Tyskland, Frankrike, Italien samt Kina. Alla andra måste vänta.

Denna väntan är fortfarande betydligt mycket bättre än den nuvarande omständigheten som har blivande köpare utan något val dock att placera ett köp på internet för husleverans. EXAKT SAMT SAMMANFATTNING för närvarande finns för Apple Watch, med Apple som vill få den specifika produkten i butiker länge i juni, även om vi ännu inte har någon typ av konkreta detaljer om vilken sida av juni det siktar på.

Medan beställning på Internet är ett val för närvarande, har många länder äppelbutiker som är utrustade med MacBooks för kunder att prova innan de köper, men rapporter har varit riktigt att detta inte är situationen överallt, med Turkiet i specifika uppenbara design även för presentationsändamål. Vi förväntar oss att omständigheterna börjar underlätta förr snarare än senare också.

Väger praktiskt taget ingenting så bra som omöjligt tunt, den nya MacBook kanske inte är billig och otroligt bara har den ena USB-typ-C-porten på sidan men som inte verkar ha hindrat många från lust efter den. Rapporten att order i butiken är i horisonten borde komma som välkomna nyheter till dem som vill plocka upp en ny MacBook utan att behöva köpa online.

Så de dåliga nyheterna? Tja, om den nya MacBook kan köpas i butiker snart finns det verkligen inte ett fantastiskt erbjudande att hindra dig från att köpa en nu, är det?

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top