Deal Alert: Ge din NES Classic Edition en trådlös styrenhet för bara $ 20

Ge din Nintendo NES Classic lite trådlös kärlek med denna $ 20 trådlösa styrenhet för konsolen. Normalt kostar det $ 25 på en vanlig dag.

Att lansera re-Makes of Old Consoles är allt Rage Ideal nu, och Nintendos NES Classic är kanske en av de mest populära där ute. Den levereras med två trådbundna NES -kontroller, vilket är bra, men 2018 har vi alla blivit så vana att ha trådlösa styrenheter att vi alla kan komma överens om att vi skulle vilja ha något lite mindre bundet. Folket på 8Bitdo vet det, och deras trådlösa NES Classic Controller är redan mycket välkänt som det bästa alternativet där ute. Perfekt nu, det är också ett fynd.

Om du är ett fan av NES Classic, vet du att styrenheterna är fantastiska, men vi vet också att trådlöst är där det är nuförtiden. 8Bitdo N30 är en populär ersättning för de styrenheter som Nintendo levereras i lådan, och den fungerar precis som du kan förvänta dig. Det finns en dedikerad hemknapp för att komma tillbaka till menyer och det finns till och med en turbo -funktion med en Turbo A- och Turbo B -knapp för att ge dig full kontroll över dina spelingångar. Det finns också ett laddningsbart litiumjonbatteri inbyggt i styrenheten, vilket indikerar att du inte behöver röra med batterier som någon från eran i den ursprungliga NES.

Normalt kostar $ 24,99, kan styrenheten vara din för bara $ 20,48, vilket kanske inte verkar vara en enorm besparing, men den är lika stor som vi har sett för den populära controller. Om du är en Nintendo Classic-ägare, hävdar vi att detta är ett måste för alla självrespekterande NES-spelare 2018. Få faktiskt två!

Köp: 8Bitdo N30 2.4G Wireless Gamepad för NES Classic Edition från Amazon: $ 20.48 | Originalpriset 24,99 $

Du kanske också vill kolla in:

Bästa iPhone XR -fall? Här är våra bästa val [lista]

Ultra-tunn Slim iPhone XR-fall: Här är de bästa [exklusiva rabattkoden inuti]

iPhone XR -skärmskydd med härdat glas: Här är de bästa

iPhone XR / XS Power Bank: Bästa 18W USB PD -modeller [lista]

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper ut sina exploater

Jailbreak iOS 12.0.1 Uppdatering: Apple slutar signera iOS 11.4.1, här är vad det betyder

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top