Hur du ändrar din iPhone-skärmupplösning till allt du vill ha

Jailbreak-scenen har blivit överbelastad med ett antal anmärkningsvärda nya tweaks med tanke på att Pangu-teamet kom med sin universella Untether för dem som driver den helt nya iOS 8 / 8.1 Programvara. Från helt nya koncept till snabba uppdateringar av gamla favoriter som F.Lux, vi har inte varit kort som val med tanke på att Cydia Waltzed tillbaka till våra liv, liksom nu, kan du dessutom förbättra prestandan genom att indikera en modifiering som möjliggör att Cydia Waltzed Back in i våra liv, liksom nu, du kan dessutom förbättra prestanda genom att indikera en modifiering som möjliggör att CYDIA WALTZED TILLBAKA I VÅR Du för att ändra den ursprungliga upplösningen på din iPhone.

Namnet exklusivt fungerar det just när det avser, men även om det är ett utmärkt bitverktyg att ha i inventeringen, dyker det upp med några varningar.

Medel med upplösning är inte snarare så snitt och torkad som, till exempel, förändra teman, liksom som sådan, modifierar modifieringen med ett sortiment av föreslagna förinställningar som du för det mesta måste hålla dig till.

Förutom en iPhone 5/5S -förinställning kan man också ändra upplösningen för att visa den i iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, såväl som medan det också finns ett iPhone 4/4S -val i verken, det är inte snarare att fungera just nu fungerar det just nu i tid.

När du har installerats kan du göra dina justeringar med preferensfönstret med tanke på att det inte finns någon husskärmsikon. Det finns också ett fält som gör att du kan ställa in en skräddarsydd upplösning, men om du inte verkligen är medveten om din omgivning, är denna specifika funktion troligen finaste förbises.

iPhone 5s som körs på iPhone 6 plus skärmupplösning

Innan du kan komma igång med exklusiva finns det en eller förutsättning för förutsättningarna att uppfyllas. I första hand kommer du att kräva att du har preferenceloader installerat, såväl som medan detta är ett beroende av massor av tweaks – alltså kommer du troligtvis redan att installera det ändå – du kommer att kräva att manuellt skapar det med CYDIA om du gör inte.

För det andra erbjuds den faktiska modifieringen ännu inte med hjälp av någon typ av de typiska källorna. Så du måste lägga till förvaret på “Repo.bd452.com” (utan citat) i köp för att utnyttja detta specifika paket.

Som en långvarig jailbreaker har jag sett massor av ett gynnsamt modifieringspass med Cydias grindar, liksom, för det mesta verkar det som om majoriteten av iOS: s begränsningar täcks av befintliga justeringar, exklusiva när en gång en gång en gång Återigen bevisar att det finns räckvidd att innovera.

Så om du vill leka med din iPhone -upplösning, ladda ner den ger den en virvel, såväl som att lämna din trodde på avsnittet nedan.

(Bildkredit: Mebezac [Reddit])

För tutorials om exakt hur man jailbreak och ställer in Cydia:

Hur man jailbreak iOS 8.1 Untethered med Pangu8

Hur man jailbreak iOS 8 – 8.1 på Mac med Pangu för Windows

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 8 samt iOS 8.1 med Pangu på iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, mycket mer [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top