Apple kommer att reparera arbetsfel i iPhone 5 strömbrytare för helt gratis även när du är utan garanti

Apple inte är helt främling för hårdvaruproblem med sin iPhone -sortiment. Till och med ignorerar det ökända antennagate -fiaskot har iPhone plågas av upplevda hårdvaruproblem över alla dess iterationer. IPhone 5 hade redan fingrar riktade mot sin oförmåga att hålla sin anodiserade färg för alla typer av längre än den tid det tog att ta den ur lådan, liksom nu designen är föremål för en återkallelse av slags.

Tillkännagav idag var en återkallningsplan som kan se att människor tar sina gamla iPhone 5 -telefoner tillbaka för nya sömn-/väckarknappar, efter att Apple medgav att “lite procentandel” av prylar upplever med en defekt del. Reparationen är enkel i att Apple kommer att ersätta den felaktiga delen utan kostnad för användaren, även om den iPhone i oro kommer att kräva att de skickas bort för reparation, vilket innebär att individer kommer att vara utan deras stolthet och glädje i några dagar .

Byte av Sleep/Wake -knappsystemet görs på ett Apple Repair Work Center. Det finns två metoder för att skicka din iPhone till reparationsarbetscentret-Carry-in eller mail-in. Se nedan för detaljer. Ersättningsprocessen tar ungefär 4-6 dagar från den tidpunkt då din iPhone har fått på reparationsarbetscentret tills det har återlämnats till dig. Din iPhone kommer att analyseras före någon typ av tjänst för att bekräfta att den är berättigad till detta program och annars är i fungerande skick. Innan du skickar din iPhone till Apple för service kommer du att kräva att säkerhetskopiera alla dina data samt radera allt ditt material såväl som inställningar.

Apple har gjort erbjudit en webbsida där berörda iPhone 5 -ägare kan gå in i sitt serienummer för att inspektera om deras handenhet är en av de som påverkas av problemet, liksom Apple States att det kan kunna överlämna en låntagare -telefonberoende på lagernivåer. Bli inte stolt över, du får en 16 GB iPhone 5 – ingen freebie iPhone 5s låntagare för dig!

Om du tror att du kanske har en Duff iPhone 5 kanske du kanske inte vill hänga när det gäller att inspektera det serienumret. Apple öppnar programmet för alla som är iPhone 5 har det bästa serienumret och är i ett tvåårigt fönster eftersom köpet. Det innebär att alla i värsta fall har cirka fem månader delegerat att få sin handling tillsammans, så möjligheterna är att du kommer att ta dig runt för att sortera det innan det är lika sent.

Du kan få tillgång till programmet genom att gå hit.

(Källa: Theloop)

Du kanske också vill inspektera:

Har du en skadad iPhone -strömbrytare? Här är exakt hur man låser / strömmar ner med hjälp av online -knappar

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top