En annan iPhone 8 -scheman läcka pekar på vertikala tvillingkameror, trådlös laddning, mycket mer

Det kommer till den punkt där du inte kan lämna ditt hus utan att någon uppenbarligen kastar en iPhone 8 -läcka på dig, eftersom vi i denna takt, vi, vi kanske inte går en dag mellan nu såväl som telefonens uttalande utan någon, någonstans, läcker information om det.

Den senaste kommer med tillstånd av olika källor på Twitter, även om ingen kan helt verifiera dess legitimitet. Med tanke på detta måste vi föreslå en dos cynism här, men denna nya läcka av menade iPhone 8 -scheman gör det bra med information som visas någon annanstans.

Med upptäckt av Twitter-konto @onLeaks bland andra, är denna nya läcka tillgänglig i den typ av schema som tydligt visar en iPhone med den vertikala tvillingkamera-konfigurationen som vi har sett för sent förutom ett stort område som potentiellt kan vara Område för ett trådlöst laddningselement att leva.

Ingenstans på schemat är något som föreslår en bakåtvänd Touch-ID-sensor som på samma sätt har ryktats så tungt, även om det inte nödvändigtvis verifierar mycket när det gäller denna läckas noggrannhet.

Vid denna tidpunkt är det extremt möjligt att det finns olika scheman för olika iPhones som Apple planerar att introducera senare i år, men det är också möjligt att dessa scheman är för en prototyp iPhone som aldrig kommer att se dagens ljus utanför Cupertino.

Vi skulle verkligen inte vilja försöka såväl som antagande vilken sida vi tror att du måste placera ditt förtroende, men med det stora antalet läckor som dyker upp under den senaste veckan eller två ensam, ser det gradvis troligt att de kommande fem månaderna kommer till vara extremt fascinerande.

Vi hoppas bara att det finns åtminstone några överraskningar kvar när Tim Cook tar till sin scen för att avslöja de nya iPhonerna i september.

(Källa: Onleaks [Twitter])

Du kanske också vill inspektera:

Call of Duty: WW2 släppdatum, trailer avslöjad officiellt

Den här iPhone 8-idén visar upp Bezel-Less Display, odetekterbar Facetime-kamera, Touch-ID i skärmen, mer

Samsung Galaxy S8 / S8+ vs iPhone 7 /7 Plus [Jämförelse]

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone samt iPad [senaste skickuppdatering]

iOS 10.3.1 Jailbreak: Exakt hur du förbereder din iPhone för det på det perfekta sättet

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top