Bästa Android -telefoner att få i december 2019

Det är inte längre lätt att bestämma vilken smartphone du måste få för dig själv. Detta beror på tillgängligheten av en båtbelastning av liknande men ändå olika smartphones på marknaden. För att hjälpa dig att välja den bästa smarttelefonen har vi sammanställt en lista över de bästa Android -telefonerna som du kan bli idealisk nu. För att göra saker ännu enklare har vi också angett varför varje smartphone har gjort det på vår lista över de bästa Android -telefonerna 2019 och varför du måste överväga att få det.

Naturligtvis finns det ingen “perfekt” smartphone, därför föreslår vi att du kolla in alla enheter på vår lista innan du gör dig. Så utan någon tillägg, låt oss kolla in de bästa Android -telefonerna för att få 2019.

OnePlus 7T: flaggskeppet för alla

Under åren har OnePlus långsamt ökat sitt pris för sina nya flaggskepp. Företaget lyckas dock fortfarande erbjuda nästan varje flaggskeppssmarttelefonfunktion till nästan hälften av priset. Medan OnePlus 7T inte är den bästa OnePlus -smarttelefonen som för närvarande finns, använder den exceptionellt värde för pengarna.

Faktum är att för dem som inte är förtjust i de böjda kanterna på smartphones är OnePlus 7T ett fantastiskt val. Med tanke på att “Pro” -modellerna nu har böjda skärmar. Enheten packar också i den aktuella silikonen. Att driva enheten är Snapdragon 855+ SOC och du får UFS 3.0 -lagring.

OnePlus 7T -specifikationer

Qualcomm Snapdragon 855+ SOC med Adreno 640 GPU.

8 GB RAM.

128 GB eller 256 GB UFS 3.0 Intern lagring.

6,55-tums, 90Hz Freshen Rate AMOLED Display med HDR10+ Support.

3800mAh Batteri med WARP Charge 30T -stöd.

48 MP Primär + 12 MP tele + 16 MP Ultrabrett.

16 MP selfie -kamera.

Stereo högtalare.

Optisk fingeravtrycksscanner i skärmen.

Som specifikarket visar kommer OnePlus 7T med några av de bästa specifikationerna. Medan enheten lyckas fånga några sensationella bilder under väl upplysta förhållanden, faller den något bakom jämfört med andra flaggskepp under svagt ljus. Men med tanke på den stora prisskillnaden mellan 7T och ett flaggskepp som Galaxy S10, finns det ingen tvekan om att du får det bästa slaget för ditt pengar.

Dessutom använder OnePlus utan tvekan den bästa mjukvaruupplevelsen i Android -ekosystemet. och programuppdateringar anländer snabbare på OnePlus -enheter än nästan någon annan smartphone -OEM förutom Google. Till ett startpris på bara $ 599 eller Rs. 37.999 OnePlus 7T är en enkel rekommendation från oss, så det har fått sig en plats på vår lista över de bästa Android -telefonerna 2019.

Samsung Galaxy Note 10+: True Flagship Experience

Den sydkoreanska Gigantic har haft de bästa Android -smartphones i flera år nu. Företagets flaggskeppssmartphone – Samsung Galaxy Note 10+ är lätt en av de bästa smartphones du kan få just nu. Var det mellan Android- och iOS -enheter. När det gäller företagets “Note” -serie packar det naturligtvis i massor av funktioner.

Medan vi skulle ha velat se Samsung introducera en 90Hz -skärm i Note 10 -serien, är till och med den konventionella 60Hz AMOLED -skärmen på Note 10+ fantastisk att titta på. Det kan uppnå en höjd ljusstyrka på cirka 1 200 nits vilket är bäst för att kolla in skärmen utomhus.

Samsung Galaxy Note 10+ Specifikationer

Qualcomm Snapdragon 855 eller Exynos 9825.

12 GB RAM.

256 GB eller 512 GB UFS 3.0 lagring (testad vara snabbare än OnePlus ‘UFS 3.0 -lagring)

6.8-tums dynamisk AMOLED-display med HDR10+ Support.

4300mAh -batteri med 45W snabbt laddningsstöd.

12 MP Primär + 12 MP teleopto + 16 MP Ultrabrett.

16 MP selfie -kamera.

Stereo högtalare.

Ultraljudsscanner på skärmen.

Naturligtvis har Galaxy Note 10+ ett gäng extra funktioner inklusive IP68-damm/vattenmotstånd och S-Pen. Dessutom kan du till och med förvandla din smartphone till en dator av Samsung Dex med en enda USB-kabel. Enheten stöder till och med 15W snabb trådlös laddning.

Kolla in: Samsung Galaxy Note 10 och not 10+ anpassningstips

Samsungs nya Oneui-hud över Android använder en mycket förbättrad användarupplevelse än tidigare versioner av företagets skinn. Men nyare Android -versioner skulle fortfarande ta mycket längre tid att komma fram. Ändå, om du är redo att skala ut 1 000 dollar, är Galaxy Note 10+ den enhet du måste köpa. Om du har en bra budget att spendera är Note 10+ den bästa Android -telefonen att få 2019.

Asus Rog Phone 2: Gaming Beast

Asus Rog Phone 2 kommer med nästan allt du kan be om från en telefon som lanserades 2019. Det finns ingen annan smartphone som är bättre lämpad för mobila spelare än detta speldjur från ASUS. Där många OEM-tillverkare utelämnar hörlursuttag, kommer ROG Phone 2 med hörlursuttaget samt en extra typ-C-port.

Naturligtvis översätter detta till en något större kropp och större ramar än många flaggskepp som lanserades i år. Detta är emellertid inte riktigt en nackdel med tanke på att det hjälper till att undvika oavsiktliga skärmar vid spel.

Asus Rog Phone 2 -specifikationer

Qualcomm SNnullnull

Back to top