Asus Rog Phone II -funktioner, specifikationer, pris, släppdatum avslöjade

ASUS ROG -speltelefonen fick mycket intresse när det tillkännagavs. En av världens allra första äkta speltelefoner, ROG -telefonen lät legendarisk när det gäller specifikationer. Men köpte någon verkligen det?

ASUS hoppas att människor kommer att köpa uppföljningen, liksom att det packar den med teknik för att prova och övertyga dem.

Den nya telefonen kommer att vara enorm tack vare en ny 6,59-tums 1080p OLED-skärm som kommer att ha stöd för 10-bitars HDR samt sina egna integrerade fingeravtrycksskannrar. Det kommer också att stödja en 120Hz återupplivande hastighet, vilket gör för smöriga släta bilder.

Inuti finns en Snapdragon 855 Plus -processor. Qualcomm säger att det nya chipet ger 15% mycket bättre GPU -prestanda såväl som det är ett chip som är särskilt utvecklat med spel i åtanke. Det är i kombination med 12 GB RAM för att försöka och se till att dina enorma mobilspel inte stammar när det blir tufft.

Batteriets livslängd borde vara bra förutsatt att 5.000 mAh -batteriet. Asus räknar med att det borde ge dig cirka 7 timmars PUBG om du begränsar skärmen till 60Hz, även om vi väntar och se exakt hur det verkligen panorerar.

Precis som den allra första ROG-telefonen kommer det att finnas spelorienterade tillbehör. Det kommer att finnas en svalare som kan användas för att förhindra att saker smälter såväl som om beröringskontroller inte är din sak finns det också en fysisk spelplattfäste.

Telefonen kommer att introducera i Taiwan den 1 augusti, med en kostnadsetikett på cirka 87 $, vilket är en betydande minskning från den ursprungliga ROG -telefonens kostnad på $ 1 030. Globalt förväntar vi oss att den här saken kommer att landa i september, så du har många gånger för att rädda dessa pennies.

(Högsta bild och källa: Engadget)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 13 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -profil längs med den för iPados 13 Beta 4

iOS 13 beta 4 profil data nedladdning utan udid / designer konto, så här

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Nedladdningsdatum Förväntning

Jailbreak iOS 12.2 Med UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Back to top