Anker Soundcores Premium $ 100 verkligen-trådlösa AirPods-konkurrent är nere till bara $ 50 [idag bara]

Det är i vissa fall enkelt att inte komma ihåg att världen av trådlösa öronsnäckor sträcker sig utöver AirPods, eftersom medan Apples tjänst är en fantastisk ena För dem tar med iPhones, iPads såväl som Mac -datorer runt, för alla andra finns det troligtvis ett mycket bättre alternativ.

Ett av dessa blivande val är Anker Soundcore Liberty Lite Earduds, liksom bäst nu kan du få dem för ett absolut fynd.

Om du inte känner till Soundcore Liberty Lite, här är det magra. Med hjälp av grafenchauffeurs för fantastiskt ljud är dessa öronsnäckor mycket lika lätta. De kan cirka 12 timmars speltid över en kombination av 3,5 hem från öronsnäckorna själva samt ett tillägg 9 timmar tack vare laddningsfallet. De är till och med IPX5 vattenbeständiga, vilket är något som inte ens Apples AirPods kan skryta med.

Allt detta verkar fantastiskt i sig, hur bäst du kan få dem för en stjäla. Vanligtvis kostar allt så mycket som $ 80, kan dessa öronsnäckor väljas för bara $ 49,99 genom att klicka på rabattkupongen på deras Amazon Noting -sida. Det är en kostnad som vi inte har sett dessa höst till så bra som vi inte kan föreställa oss att de faller så låga extremt ofta heller.

Vid sidan av vad vi just nämnde, stöder öronsnäckorna på samma sätt Bluetooth 5.0 samt har en inbyggd mikrofon som gör dem fantastiska för att ringa telefonsamtal eller prata med din digitala assistent som du väljer, allt utan någon typ av ledningar.

Den fullständiga funktionslistan lyder:

Grafenförstärkt ljud: Pioneering Audio Innovation levererar käkeuttagande tydlighet och diskant.

12-timmars lektid: Få 3,5 timmars lektid från en enda avgift med 9 ytterligare timmar i det kompakta laddningsfallet.

Push samt GOTM-teknik: Förenklad konfiguration garanterar ultrasnabb parning. Senastparad gadget länkar omedelbart vid start.

IPX5 -skydd: motstår vatten såväl som vätskor för träning i solen eller sjunger i regnet.

Vad du får: Soundcore Liberty Lite, laddningsfodral, XS/S/M/L EARTips, XS/S/M/L Earwings, Micro USB-kabel, vår orofria 18-månadersgaranti samt vänlig kundtjänst.

Så egentligen, vad väntar du på?

Köp: Soundcore True–Trådlösa hörlurar Liberty Lite av Anker från Amazon: $ 49.99 (måste använda 15 $ rabattkupong för att få kostnaden ner till $ 49.99) | Original kostar 100 $

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 12.1 på iPhone Xs Max åstadkommit av KeenLab

Jailbreak iOS 12.0.1 får nytt hopp eftersom Job Zero’s Bug har upptäckts ha lappats i iOS 12.1

Ladda ner iOS 12.1.1 Beta 2 IPSW -länkar, OTA för kompatibel iPhone samt iPad

2018 iPad Pro 11 / 12.9-tums glasskärmskydd: just här är de allra bästa som erbjuds idag [lista]

Nedgradera iOS 12.1 till iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, så här

Ladda ner iOS 12.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Ladda ner 2018 iPad Pro tapeter för alla typer av iPad, iPhone

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Back to top