Android 4.1 CyanogenMod 10 ROM för HP TouchPad som inofficiellt erbjöds [Video]

När vi pratar om såväl som att prata om surfplattor, hänvisar vi bara till Apples iPad, Nexus 7 från Google såväl som ASUS, förutom The At Kindle avslutar såväl som Samsungs Galaxy Tab -olika enheter. Även om de kanske är de mest framträdande såväl som lämpliga prylar i den klassificeringen för närvarande, får vi inte komma ihåg tabletterna som på en gång verkade som om de skulle göra en fantastisk effekt på branschen.

En av dessa surfplattor var den dåliga gamla pekplattan som var mycket första introducerad till världen av Hewlett-Packard på WebOS Beloing Beyond-evenemanget i februari förra året. Det verkar inte så för länge sedan, särskilt när du tänker på iPad 2 bara släpptes en månad efter det och är fortfarande en oerhört lämplig idag i dagens landskap. Tyvärr för pekplattan fattades specifika inre beslut vid HP om framtiden för WebOS-programvaran som resulterade i att gadgeten avbröts bara fyrtio-nio dagar efter lanseringen. En tragisk omständighet som tänkte på pekplattan släpptes verkligen till avgörande hyllning, men det antydde att leverantörerna hade en avslutande försäljning med kostnader avsevärt minskade.

Om du hände för att köpa en av den ursprungliga pekplattan vid lanseringen, eller hade turen tillräckligt för att hämta en när kostnaden tappade till praktiskt taget ingenting, kanske du njuter av den upplevelse som WebOS ger, men på samma sätt vill du göra något ytterligare med hårdvara. Vi har redan sett tidigare att det är möjligt att tona pepparkaksversionen av Android (2.3) på hårdvaran, men nu tack vare CynaogenMod 10 kan pekplattor uppleva Android Jelly Bean på pekplattan.

Den omfattande guiden för exakt hur man kan uppnå denna uppsättning kommer tack vare liliputing, men som du kan förvänta dig, inte vad som helst kommer utan dess pris. På grund av sanningen att processen behöver CyanogenMod 10 ska installeras i första instans, stöds inte specifika hårdvarufunktioner som att använda den inbäddade videokameran eller mikrofonen. Det rapporteras också att förmågan att strömma filmer inte är möjlig på grund av videoscelerationsproblem. Om du äger en pekplatta, glädjer dig över att tippa såväl som online med dessa begränsningar, se till att säkert säkerhetskopiera alla dina data innan du går över till Liliputing-webbplatsen för en fullständig genomgång.

Du kanske också vill inspektera:

Hur man ställer in CyanogenMod 9 Android 4.0.3 ICS Alpha 2 på HP TouchPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top